Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Tilstanden i Danmark

Dokumentar: Mørkets lakajer

Den 11. september blev startskuddet på en heksejagt som verden ikke set siden middelalderens inkvisition. Terrorlove blev indført overalt og menneskerettighederne blev latterliggjort og tilsidesat i terrorbekæmpelsens navn.

Den danske regering, med Anders Fogh Rasmussen i spidsen, var med beskidte løgne om "sikre beviser for Iraks masseødelæggelsesvåben" med til at kaste Danmark i krig.

Danmark er som resultat skyldig i: "Deltagelse i sammensværgelse om at begå forbrydelser mod freden" defineret under Nürnberg krigsforbryderdomstolen som den største forbrydelse af alle!

Du kan også downloade: Mørkets lakajer Webm : 203M

Artikler

Store pensionssummer udbetales hver måned til folketingspolitikere i Danmark

Vi andre skal knokle til vi er 65 - 67 og så må vi leve af en folkepension på ca. 5.448,- kr. pr. mdr., og hvis vi har en indtægt ved siden af bliver grundbeløbet skåret ned.

Hvis vi bliver alvorligt syge kan vi ikke længere få førtidspension, medmindre vi er over 40, og ligger med det ene ben i graven.

Men disse regler gælder ikke hvis man har været i folketinget!

Kendte politikeres pensionsudbetalinger

Enhedslisten vil skabe åbenhed om politikeres løn og pension

Politikerne får store summer i pension fra de bliver 60

Løn-stinker

Artikel

I Danmark er man potentiel terrorist, hvis man ikke går ind for demokrati

Der var ingen tvivl at spore. De danske politikere var i al fald sikre efter nyheden om angrebet på arrangementet i Krudttønden. Ytringsfriheden og demokratiet er under angreb. Det danske samfund er under angreb. Ja, Danmark er blevet udsat for et terrorangreb. Politiet, og formodentlig de fleste danskere, afventede yderligere efterforskning og opklaring af, hvad der egentlig var sket. Men ikke politikerne.

Læs artiklen: I Danmark er man potentiel terrorist, hvis man ikke går ind for demokrati

Artikel

Den danske befolkning holdes for nar

Under påskud af anti-radikalisering og anti-terror sætter regeringens nye terrorpakke 970 millioner af til blandt andet øget overvågning af danskernes rejseaktiviteter, kommunikation og færden på nettet.

Forfatter og journalist Chris Hedges klarkør, så krystalklart som det kan gøres, at årsagen til radikalisering og terror er vestens udenrigspolitik samt politikernes og mediernes racisme. Og han har selvfølgelig ret, og det ved politikerne godt, men det er ikke politikernes virkelige mål at forhindre såkaldt radikalisering.

Politikernes mål er at udnytte situationen til at forøge overvågningen af almindelige mennesker, muslimer såvel som ikke-muslimer, samt at underminerer retssikkerheden.

Læs artiklen: Den danske befolkning holdes for nar

Which is terrorism?

Du kan også downloade: Which is terrorism? Webm: 22 MB

Interview: Chris Hedges: Vi er årsagen!

Chris Hedges: Det der sker i Mellemøsten er relativt simpelt:
Og det er at den muslimske verden ikke ønsker at være besat af USA's millitær!

Du kan også downloade: Vi er årsagen!? Webm: 5.8 MB

Artikel

Kulturen bag unge udlændinges kriminalitet

Glorificeringen af vold har gennem tiden fundet større og større indpas i de vestlige samfund. Der er med tiden fremkommet en kultur, hvor vold som middel eller trend, har fundet forskellige nicher i samfundet, hvorigennem det praktiseres, og hvis ikke, så accepteres. Dette sker blandt andet gennem Hollywoods produktion af film, der bruger volden som et kommunikationsmiddel, og giver følgende besked: Dette er cool!

Kulturen bag unge udlændinges kriminalitet

Artikel

Fakta om Danmark og danske værdier

Vi hører næsten dagligt om, hvordan vi alle skal værne om de danske værdier, og om hvordan krigen imod Islam og muslimer (officielt: terror) er med til at sikre, at bl.a. de danske værdier beskyttes. Her på Realiteten har vi besluttet, at vi vil se lidt nærmere på, hvad det egentligt er for nogle værdier, der er så vigtige, og hvordan de kommer til udtryk i det danske samfund.

Se Fakta om Danmark og danske værdier