Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Skandalen i Irak

Source:www.arbejderen.dk
Date:13/11-2004

Hvor mange irakere vil i de kommende millioner år blive dræbt, deformerede og handicappede af radioaktiviteten?

Den tanke vil plage alle mentalt normale mennesker, men ikke de ansvarlige psykopatiske danske krigsforbrydere, hvis nattesøvn åbenbart kun kan forstyrres af frygten for personlig gengældelse fra de irakiske modstandsfolk.

Hvorfor var det nu for resten officielt, at danske soldater blev sendt ud for at hjælpe US-oliegangsterne med at erobre den irakiske olie?

Jo, efter at have forsøgt at smyge sig uden om deres utallige henvisninger til "masseødelæggelsesvåben" fandt Fogh/Møller/Jensby frem til, at danske soldater skulle deltage fordi Saddam Hussein ikke var samarbejdsvillig nok (til at indrømme at han havde masseødelæggelsesvåben, hvilket han altså ikke havde).

Senere er forklaringen så igen blevet ændret til at vi skal være med til at indføre "demokrati" i Irak.

I Danmark har man hidtil forstået begrebet demokrati som flertalsstyre. Men efter amerikansk forbillede skal det åbenbart nu vendes på hovedet til at betyde mindretalsstyre.

For ellers havde sagen været meget oplagt: 90 procent af irakerne har ikke noget højere ønske end at de koloniale okkupationsstyrker omgående forlader landet, så der kan blive fred og irakerne kan få lov til at bestemme deres egne affærer.