Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Coop vil forbyde nitrit

Source:www.okologi.dk/
Date:23/02-2005

EU-kommissionen vil efter al sandsynlighed tillade brugen af nitrit i økologiske varer, og sammen med de danske økologiske producenter og flere organisationer melder Coop sig nu også som modstander af lovændringen.

Nitrit er under mistanke for at være kræftfremkaldende, og netop derfor er Coop negativ: - Økologiske produkter er kendetegnet ved, at de er uden madsminke, og det er først og fremmest det, nitrit er. Hvis ikke man kan producere et produkt uden brug af nitrit og andre tilsætningsstoffer, bør man overveje, om det i det hele taget skal produceres økologisk, siger Mogens Werge, miljødirektør i Coop, til bladet Ugens Coop nr. 06 2005. Forbrugerrådet har tidligere foreslået, at producenterne laver en frivillig aftale, men det er ikke løsningen, mener Mogens Werge.

- Coop Danmark er skeptisk overfor sådan en aftale. Det kan ikke være meningen, at hver gang politikerne spiller fallit, så skal det løses med en frivillig aftale. Dels fordi den er svær at administrere, og dels fordi det vil hindre en harmonisering af reglerne i EU, som vil gøre lovgivningen mere overskuelig. Coop i Danmark vil fortsat forbyde nitrit i økologiske produkter, som sælges i Coops butikker i Danmark. Forbrugerne kan fortsat trygt have tillid til os og bør også i fremtiden kunne have det til økologiske kødprodukter uden at frygte, hvad der er tilsat, siger Mogens Werge.

Redaktionen:
Sådan skal det gøres! Perfekt Coop og andre!
Som fodnote kan det nævnes at enhver muslimsk mand skal sikre, at hans familie indtager en sund og god kost. Det er ikke ansvarligt at accepterer at kone og børn indtager rester af sprøjtegifte og andre giftige tilsætningsstoffer. Ansvaret er stort og man vil blive stillet til regnskab for det på Dommedagen. Yderligerer er det ikke længerer tvivlsomt at disse stoffer er direkte årsag til de mange kende livsstilssygdomme.