Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Røde Kors nægtet adgang til Falluja

Source:www.dr.dk
Date:15/11-2004

Røde Kors og den irakiske søsterorganisation Røde Halvmåne blev i dag nægtet tilladelse til at bringe nødhjælp ind til de beboere, der er blevet i Falluja.

Anders Ladekarl fra Dansk Røde Kors fortæller, at nødhjælpsfolkene stod klar i udkanten af Falluja med forsyninger, men at amerikanerne bad dem om at vende om af sikkerhedshensyn.

Ifølge Ladekarl mener Røde Halvmåne, at der befinder sig omkring 15.000 civile i byen, mange af dem menes ikke at have fået vådt eller tørt i dagevis.

En amerikansk oberst siger, at hans folk ikke mener, det er nødvendigt at sende nødhjælp ind. Vi har selv forsyninger til folk derinde, siger han.

Redaktionen: Vi tror ikke det er årsagen til at amerikanerne ikke lukker folk ind. I udlandet har der har været tale om bl.a. voldtægter og andet udført på civilbefolkningen. Yderemere ønsker man at så mange muslimer som muligt, fra byen, skal lide nød så længe som muligt. Kilderne er endnu ikke bekræftede, men meget tyder på at det er rigtigt. Flere børn er bl.a. blevet ramt af skud og disse dør forblødende.