Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Kakao kan blive god medicin

Source:www,dr.dk
Date:13/03-2007

Efter at have tilbragt flere år i selskab med Kuna-indianerne i Panama er den amerikanske forsker Normann Hollenberg ikke i tvivl. Kakao er så sundt for helbredet, at det kan blive lige så vigtigt som penicillin. Det skriver gratisavisen dato.

Forskeren er kommet frem til sin konklusion efter at have observeret indianernes store forbrug af kakao. Indianerne får nemlig meget sjældent hjerteanfald, kræft eller diabetes.

- Hvis disse observationer forudser fremtiden, kan vi uden tøven sige, at de er blandt de vigtigste opdagelser i medicinens historie, siger Normann Hollenberg fra Harvard Medical School, USA.

Det er stoffet epicatechin, som også findes i te, vin, frugt og grøntsager, forskeren mener, er skyld i indianernes stærke helbred.

- Vi er alle enige om, at penicillin er enormt vigtigt. Men epicatechin kan potentielt fjerne fire af de fem hyppigste dødelige sygdomme i vesten. Hvor vigtig gør det epicatechin? Jeg vil sige vældig vigtig, lyder det fra forskeren.

Desværre betyder amerikanerens opdagelse ikke, at man nu med god samvittighed kan gå amok i supermarkedets chokoladeafdeling. Stoffet epicatechin har nemlig en bitter smag og er derfor sjældent nået med i et stykke chokolade.

Redaktionen: Mon forskeren har taget højde for, at Kuna-indianerne ikke bliver udsat for tilsætningsstoffer og sprøjtemidler i deres fødevarer?