Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Regeringen er hyklerisk, dobbeltmoralsk og utroværdig

Source:www.arbejderen.dk
Date:08/05-2005

Fra Det Egyptiske Forbund i Danmark

Til udenrigsministeren

Med en fast og bestemt tone fortæller Per Stig Møller, at selv om Syrien er i gang med at efterfølge FN`s resolution om trækning af sine troppe fra Libanon, har han alligevel aflyst sin rejse til Syrien, for 'vi skal blive ved med at holde presset på Syrien for at vise seriøsiteten bag FN`s beslutningen'.

Under sit besøg til Iran gjorde Per Stig Møller det helt klart overfor det iranske styre, at hverken Danmark, EU eller for den sags skyld hele verden kan acceptere eller leve med at Iran udvikler atomvåben.

Med de to stærke holdninger udtrykker den danske regering sin faste og klare udenrigspolitik. Og det må så gælde: justits, retfærdighed og sikkerhed i verden.

Hvis udenrigsministeren tillader, vil vi minde ham om en nogle forglemmelser:

1. Israel besætter Palæstina, det syriske Golan højder og et område ved syd Libanon. Det har de gjort i 38 år. Indlemmelse af palæstinensiske jord, undertrykkelse og tortur af palæstinenserne fortsætter.

2. Israel har aldrig nogensinde, hverken efterlevet eller anerkendt en eneste FN resolution. FN har fremstillet mange resolutioner siden 1948, som pålægger Israel tilbagetrækninger.

3. Israel har altid haft USA og en del af de vestlige europæiske lande til at dække over deres forbrydelser og overtrædelser af menneskerettigheder.

4. Israel er i besiddelse af et af de stærkeste atomvåbenarsenal i verden. Trods denne piratstats konstante forbrydelser er der ingen der bekymrer sig om en mulig misbrug af dets atomvåben.

Er der en mulighed for at, vi kunne undgå at opfatte udenrigsministerens udtalelser og den danske regerings holdning som hyklerisk, dobbeltmoralsk og utroværdigt. Svar påkræves helst offentligt.