Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Terrorister i Irak hyret af USA

Source:The Guardian og andre
Author:Martin B. Nielsen
Date:27/02-2005

Medierne har ikke fri adgang til Irak og de journalister, som alligevel bevæger sig dybt ind i landet, kidnappes af terrorister, som bl.a. er agenter hyret af USA.

Medierne viser ikke en tiendedel af ødelæggelserne og elendighederne i Irak og har ikke adgang til at gøre det. Og årsagen er dels at USA har udstedt et forbud imod jounalister i Irak og dels at de bliver kidnappet af såkaldte terrorister.

De såkaldte terrorister tjener to formål for USA. Det ene formål er at verden ikke for at se, hvad der virkeligt foregår i Irak, og det andet formål er at kidnapningerne tjener besættelsesmagtens dagsorden, som går ud på at fjerne vidnerne til forbrydelserne.

Pressens dækning af Irak krigen er misvisende og besættelsesmagten står bag størstedelen af de såkalde terrorangreb i Irak som modstandsbevægelsen for skylden for. Det er bl.a. derfor at de såkaldte terrorister altid bærer masker. Hvis man kunne genkende disse personer ville man finde ud af at det ikke er modstandsbevægelsen.

En anden vigtig detalje er, at på trods af omfattende ødelæggelser af Iraks infrastruktur og telenetværk, så er det altid muligt for de såkaldte terrorister, at oprette detaljerede hjemmesider med informationer omkring dels kidnapninger og dels bombeangreb. Dette er slet ikke muligt i et krigshærget land som Irak, hvor selv vandforsyning er et stort problem flere steder.

Den irakiske formand for Oliemedarbejdernes Fagforening i Basra, Hassan Juma'a Awad, siger bl.a.: "Saddams hemmelige politi plejede at kravle op på tagene og ind i vores hjem om natten. Nu om dage slår besættelsestropper døren ind i fuldt dagslys."

"Vi forlanger en øjeblikkelig tilbagetrækning af udenlandske styrker og deres militærbaser. Vi ønsker ikke en tidsplan - det er en taktik for at vinde tid. Vi ønsker at løse vores egne problemer. Vi er irakere, vi kender vores land, og vi kan tage vare på os selv. Vi har evnerne og resurserne til at skabe vores eget demokratiske samfund."

"Besættelsesmagten har fastholdt mange af Saddams undertrykkende love, også den fra 1987, der fratog os de basale faglige rettigheder, inklusive retten til at strejke. I dag har vi stadig ikke nogen formel anerkendelse som fagforening, selv om vi har 23.000 medlemmer i ti olie- og gasselskaber."

Oliearbejdernes fagforening har flere gange modsat sig USA's ønsker. Dick Cheneys olieselskab, Kellogg Brown and Root, kom til kort over for oliearbejdernes modstand, da det forsøgte at overtage olieudvindingen i Basra.

Når der foregår et terrorangreb, hvor som helst i verden, skal man altid spørge sig selv: "Hvem gavner denne handling mest?". Ud over at drab af uskyldige og civile altid har været en bandlyst handling i Islam, som rettroende muslimer aldrig udfører, så er der mange fakts, som viser, at det som regel er USA eller andre vestlige lande, som gavner fra disse handlinger.

Når det efterhånden er velkendt, at selveste Usama bin Ladens broder var til middag i det hvide hus den 13 september, kun to dage efter angrebet den 11 september, så er der ingen tvivl om at angrebet den 11 september udelukkende har gavnet USA på verdensplan. I den såkaldte jagt på terrorister har man besat Irak og Afganistan og bl.a., givet flere millioner dollars ekstra til millitæret og efterretningsvæsnet. Ydermere har man fået sået en voldsom skreg i folk på verdensplan imod muslimer med det formål, at skræmme folk væk fra Islam og Islams retfærdighed og lighed for alle mennesker.

Hvis den menige mand blot kendte til Islams økonomiske system og dets retfærdighed ville han aldrig ønske sig et andet system.