Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

USA - mulighedernes land eller tåbernes land?

Source:www.arbejderen.dk
Date:11/07-2005

Forkortet af redaktionen.

Det er repræsentanten for dette 'mulighedernes land', der kommer til Danmark. At han selv er kommet til magten ved massiv valgsvindel og med millioner af dollars fra den storkapital, han i et og alt tjener, kan han næppe bebrejdes. Det er sådan, det amerikanske 'demokrati' er skruet sammen.

'Demokratiet' er pengenes demokrati. 'Friheden' er pengenes frihed. Det er alt sammen made in USA.

Som god sportsmand skal man ikke gå efter manden, men efter bolden. Der er derfor ingen grund til at udtale sig om de personlige egenskaber hos en mand, som sandsynligvis er den dummeste og mest ignorante præsident, USA nogensinde har haft, og som derfor er en udmærket repræsentant for et folk:

* hvor 46 procent mellem 16 og 65 år er funktionelle analfabeter;

* hvor 57 procent af befolkningen tror, at menneskene levede side om side med dinosaurerne;

* hvor 50 procent ikke kan nævne tre europæiske lande, hvor 86 procent ikke ved, hvor Irak ligger, og hvor en ud af hver niende ikke engang kan placere deres eget land på et landkort;

* hvor man i brugsanvisninger er nødt til at skrive, at katten ikke må tørres i mikrobølgeovnen, og at toiletbørsten ikke må bruges som tandbørste;

* hvor man er nødt til at tilføre dåselatter, så folk kan fange 'humoren' i de endeløse og kedsommelige tv-serier.

Ultrakonservativ politik
Det er den øverste leder for denne charmerende kultur, som nu kommer til Danmark for at sælge sit budskab. Men hvad der gælder Bushs personlige evner, gælder ikke hans budskab, hans politik og handlinger, som det i høj grad er vores pligt at forholde os til og advare imod.

Bush har omkring sig i sin 'administration' samlet en flok kriminelle og ultrakonservative forretningsfolk, som har gjort verden til et usikrere sted at leve.

Han har i sine regeringsår ophævet ABM-aftalen om missilforsvar og åbnet op for det såkaldte stjernekrigsprojekt. Han har afvist at undertegne konventionen mod spredning af biologiske våben, samtidig med at han har igangsat produktionen af en ny generation af taktiske atomvåben. Alt sammen med venlig tanke på våbenindustrien.

Han har afvist at underskrive Kyoto-aftalen om klimaproblemer, fordi den er imod de store amerikanske olieselskabers interesser.

Han har nægtet at acceptere den Internationale Straffedomstol, fordi han ikke ønsker, at amerikanske soldater skal blive retsforfulgt i udlandet for deres forbrydelser.

Han har under parolen om 'krig mod terrorismen' introduceret begreberne 'uendelig og global krig', der sammen med den 'forebyggende og proaktive krig' har kastet verden ud i en langvarig krigssituation, hvor USA giver sig selv ret til at angribe og slå til, hvor og hvornår det ønsker.

Han har til samme formål introduceret begreberne 'ondskabens akse' og 'slyngelstater', samt udpeget mere end tres lande, der angiveligt giver husly til 'terrorister', og som derfor per definition er jaget vildt.

Han har helt konkret angrebet Afghanistan og Irak med særlig tanke på vennerne i olie-, våben- og byggeindustrien, for ikke at glemme det erklærede strategiske mål, nemlig at omringe og bekæmpe den nye hovedfjende og kommende hovedrival, Kina.

Hans regering har uden blu erklæret, at det 21. århundrede skal være et 'amerikansk århundrede', og at den ikke vil tåle nogen rival, hverken global eller lokal.

Han har i det øjemed igangsat en oprustning, som verden aldrig tidligere har oplevet. Det amerikanske militærbudget er i hans regeringstid blevet øget til 465,7 milliarder dollars.

Og planen er, at det i år 2011, om bare seks år, skal være tredoblet til 1,3 billioner dollars.