Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Smid de ældre mennesker i fængsel

Source:Anonym fra Fjerritslev kommune, www.retssikkerhed.dk
Date:16/07-2005

Lad de gamle bytte plads med fangerne, så vil vore ældre få den pleje de savner, og fangerne deres straf. I den senere tid har der været en del eksempler på vor behandling af de gamle på plejehjemmene. Jeg vil derfor foreslå, at man lader de gamle komme i fængsel. Dér vil de nemlig få mulighed for at have deres ejendele i cellen og se TV i eget rum.

De vil også få ordnet deres tænder og fødder samt andre gebrækkeligheder på statens regning. De vil få vasket deres hår gratis, og de vil få nye briller, når de trænger og blive kørt hele fædrelandet rundt, når de skal til diverse behandlinger - af 2 betjente i en behagelig bil, forstås. De vil hver eneste dag få lejlighed til at opholde sig i mindst en halv time i frisk luft. De vil blive lægeundersøgt ved mindste pip, og sygeplejersker vil stå parat døgnet rundt, hvis de skulle ønske et eller andet.

De vil også få bad hver eneste dag og rent undertøj, i stedet for at bleen bare bliver vendt. Der vil stå billard og andre forlystelser parat, hvis de skulle ønske lidt underholdning, og den helt store fordel vil være, at man såmænd ikke engang behøver at udskifte personalet. Fængselspersonalet er så vant til at nusse om fangerne og stå på pinde døgnet rundt for at opfylde deres mindste ønsker, at de så udmærket kan fungere som plejepersonale.

Og fangerne. Ja, dem sender man på plejehjem, hvor man kan holde dem neddøsede med beroligende midler, så de bliver fromme som lam og ikke har kræfter til at ringe på klokken. De må vende sig til at bade hver 14. dag og få frataget deres personlige effekter, for at personalet ikke skal bruge for megen tid med at gå rundt om kommoden og Tv'et. Her skal de så, hvis de ikke er slået helt ud af beroligende midler, sidde og flette lidt peddigrør, og hvis det rigtigt går højt, blive kørt ud på terrassen en gang om ugen for at få lidt frisk luft. Jeg er ked af at sige det, men de bliver også nødt til at vænne sig til at spise papmad, der kommer fra et stort centralkøkken og smager som at stikke tungen ud af vinduet. Det sværeste at vænne sig til vil nok blive, at man skal bruge alle de penge man ikke har, på medicin, tandlægebesøg og briller. Nogle vil nok indvende, at ovenstående dog er en frygtelig idé.

Men hvorfor dog det?

De gamle er jo ikke skyld i, at de er endt på plejehjem. Men fangerne har mildest talt selv været ude om, at de er havnet, hvor de er.