Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Arafats enke mistænkt for million-svindel

Source:Politikken
Author:Michael Lund
Date:27/04-2005

Fransk politi undersøger overførslen af adskillige millioner kroner fra det palæstinensiske selvstyres formue til den tidligere PLO-formand Yassir Arafats enke, Suha Arafat.

Angiveligt har en nu afdød ledende medarbejder hos et investeringsselskab på egen hånd overført over 23 millioner kroner fra palæstinensernes tunesiske bank til Suha Arafats privat konto.

Det skriver avisen Wall Street Journal.

Krisesituationer
De palæstinesiske og franske myndigheder undersøger nu, om pengene blev overført gennem to investeringsselskaber, som administrerer store millionbeløb til brug for det palæstinensiske selvstyre i krisesituationer.

Den nu afdøde leder, som stod for overførslen, var direktør i den ene af disse selskaber, som også Suha Arafat tidligere har haft tætte bånd til.

Arafats arv
Suha Arafat har tidligere pådraget sig offentlighedens opmærksomhed i finansielle spørgsmål. Efter Arafats død sidste år kæmpede hun en bitter kamp med de palæstinensiske myndigheder om at få del i Arafats milliardformue.

Nogle kilder mener at vide, at der blev indgået en aftale om, at Suha og datteren Zahwa Arafat, der begge bor i Paris, sikres en pension på 11-12 millioner kroner.