Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Den vestlige kultur har nået bundet

Source:www.dr.dk
Date:20/07-2005

Antallet af voldtægter, hvor ofrene forinden er blevet bedøvet med narkotika, er steget markant de seneste år.

Drug rape
Drug rapes er den engelske betegnelse for voldtægter, hvor offeret først intetanende bliver bedøvet og efterfølgende voldtaget.

Det sker typisk ved, at gerningsmanden hælder et bedøvende stof i offerets drink på et diskotek, en bar e.l. Stofferne er typisk sovemidler som Rohybnol, Ketamin, beroligende medicin, flydende ecstasy.

Ofrene for drug rapes beskriver ofte, at de i timerne efter overgrebet har været følelsesløse i læben og tungen, samt at de har haft en følelse af at gå i søvne uden at tage i notits af, hvad der skete omkring dem.

Det kostede i 2004 en 22-årige mand otte måneders fængsel at tiltvinge sig samleje med en ung 21-årig kvinde, som han dopede med et ukendt stof.

Alene øst for Storebælt er antallet af henvendelser om de såkaldte drug rapes steget fra ni i 2001 til 43 i 2004. Altså mere end en firedobling på fire år.

- Drug rapes er langt hyppigere end for få år siden. De fleste ofre har været i byen eller til et selskab. Ofte får de en drink, hvorefter de næste timer bliver udvasket fra hukommelsen. Det næste, de husker, er for eksempel at vågne op på en ulækker madras i en lejlighed, de aldrig tidligere har været i, forklarer sygeplejerske Hanne Nielsen fra Center for Voldtægtsofre i København.

Vanskelig efterforskning
Politiet er til tider prisgivet i efterforskningen af drug rapes, da ofrene sjældent kan huske, hvad der er sket. Men dna-spor kan hjælpe. Det er dog altafgørende, at ofrene hurtigt kontakter myndighederne og får taget de nødvendige prøver.

- Det er en balancegang, hvor man rent faktisk risikerer at slå ofrene ihjel. Meget tyder på, at gerningsmændene godt ved, hvad de har med at gøre. Det er som regel ikke blot en fiks idé, de har fået en fredag aften, fortæller Hanne Nielsen fra Center for Voldtægtsofre i København.

Flere stoffer i nattelivet
Hun peger på to ting som forklaring på den markante stigning i antallet af drug rapes. Dels er folk blevet mere bevidste om, at det kan forekomme. Dels har mængden af stoffer i nattelivet tilsyneladende været stigende de seneste år.