Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Vaccine udløser million-erstatning

Source:ritzau
Date:29/12-2011

Hvis din arbejdsplads har anbefalet dig den vaccine, som har gjort dig alvorlig syg, kan du får erstatning. Det fastslår en afgørelse fra Ankestyrelsen ifølge Fagbladet FOA, som udkommer i morgen.

Netop det skete for social- og sundhedsassistent Karin Søe Larsen. I januar 2010 bliver hun alvorligt syg som følge af en vaccine mod svineinfluenza. Nu har hun ved FOAs hjælp fået en erstatning på en million skattefri kroner.

Sagen begynder, da Thisted Kommune i november 2009 anbefaler sine medarbejdere at lade sig vaccinere mod H1N1-influenza, og Karin Søe Larsen takker ja.

Var i tvivl
- Jeg var i tvivl. Men det var vigtigt for mig, at jeg ikke risikerede at smitte beboerne, fortæller Karin, der arbejdede på plejehjemmet Dragsbækcentret i Thisted.

Halvanden måned senere, i januar 2010, bliver Karin syg med let talebesvær og lammelse i den ene side. Hun bliver indlagt på Thisted Sygehus, hvor tilstanden forværres.

Efter nogle dage sidder Karin i kørestol og har meget svært ved at tale. Da der kommer tegn på fejlsynkning, overføres hun til Aalborg Sygehus. Lammelsen har nu bredt sig til hele kroppen.

Bivirkning fra vaccinen
Det viser sig, at Karin har fået en betændelsessygdom i hjerne og rygmarv, som kan være en bivirkning fra H1N1-vaccinen.

Mens Karin er indlagt i Aalborg, tager hendes samlever kontakt til FOA Thisted-Morsø, som undersøger sagen og anmelder den som en arbejdsskade. Nu har Karin Søe Larsen fået tilkendt 114.900 kroner i erstatning for en méngrad på 15 procent og siden 20 procents tab af arbejdsevne.

Den tabte arbejdsevne udløser en erstatning på 1.027.027 kroner.

Realiteten.dk: Fremfor at fokusere på erstatningen bør fokus være på den risiko der er forbundet med vacciner.
http://www.youtube.com/watch?v=m4HkwCA7ft4 (engelsk)
http://www.youtube.com/watch?v=v7k0e3kpoxE&feature=related (engelsk)