Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Vesten har ikke fattet psyken!

Source:www.dr.dk
Date:31/07-2005

Redaktionen: Det er absolut horibelt! Hvornår indser den vestlige verden at psykiske problemer ikke skal helbredes med medicin, men med ændring af opfattelser? Hvis der er reelt tale om fysiske skader i hjernen er der ikke tale om psykisk sygdom, men om fysisk sygdom.

Et andet forfærdeligt faktum er at man i Danmark er ca. ti år bagud i forhold til andre førende lande. Det gælder indenfor forskning omkring sygdom. Det er efterhånden velkendt i bl.a. den muslimske verden, men også i USA, at symptomer på psykiske problemer ofte skyldes fødevareallergi og IKKE andre ting.

En person med såkaldte psykiske problemer skal først testes for fødevareallergi med en ELISA test, dernæst hvis denne prøve er negativ, skal persons opfattelser ændres så de stemmer overens med realiteten. Personen skal ikke dopes med medicin som ALDRIG kan fjerne kilden til problemet. I stort set samtlige tilfælde skyldes problemerne manglen på et sandt og absolut svar på spørgsmålet omkring formålet med livet!

Medicinen, der bliver brugt i behandlingen af sindslidende, har ofte så slemme bivirkninger, at de overskygger effekten af medicinen.

De psykisk syge tager derfor kraftigt afstand fra et forslag om, at de skal kunne blive tvangsbehandlet med antipsykotisk medicin, skriver pædagogernes fagblad Socialpædagogen.

Patientforeningens formand, Steen Moestrup, siger, at medicinen kan give muskelkramper og bevægeforstyrrelser, som også kendes fra Parkinsons syge.

- Bivirkningerne kan være fysisk, men også påvirke hele personligheden, siger Steen Moestrup.