Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

60 pct af danmarks befolkning mener at demokratiet har tabt!

Source:www.dr.dk
Date:01/08-2005

Redaktionen: Nedenstående artikel fra DR viser klart, at et flertal i danmarks befolkning ikke længere tror på demokratiet/kapitalismen og dens 4 friheder. Det er med andre ord en total falit erklæring overfor demokratiet/kapitalismen. Når folket ikke længere tror på et system og dets bestandele ser man kompromis, og det betyder at ingen kan føle sig sikre. Fundamentale rettigheder sættes over styr og de principper, der tidligere var æret er nu officielt i Danmark erklæret for værdiløse!

Seks ud af ti danskere mener, at det ikke skal være tilladt at udtrykke sympati for terrorister eller terrorgrupper.

Det viser en Gallup-måling i Berlingske Tidende.

Dermed er der flertal for at gå videre end de terrorlove, som blev vedtaget efter 11. september 2001.

I udlandet rykker grænserne også. Storbritannien er på vej med en sådan lov og indenrigsminister, Charles Clarke vil have en global database over rabiate personer, som taler for terror. Og både i Holland, Tyskland, Frankrig og Italien arbejdes der med planer om at udvise imamer, der opildner til terror.

Strammer ytringsfriheden
Dansk Folkeparti skal i den kommende uge debattere, hvordan man herhjemme kan lære af andre lande og stramme ytringsfriheden, når det gælder terror.

Venstres retsordfører, Birthe Rønn Hornbech, afviser imidlertid blankt, at der er behov for en yderligere stramning.

- Det er fristende for politikere, der gerne vil vise handlekraft, at man kræver stramninger. Men terror kan ikke i sig selv legitimere, at vi får en politistat, siger Birthe Rønn Hornbech.