Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

FE: Fortsat stor usikkerhed i Irak

Source:www.dr.dk
Date:16/05-2005

Der er ikke udsigt til afgørende forbedringer af sikkerhedssituationen i Irak inden for det kommende år, og en tilbagetrækning af koalitionsstyrkerne nu vil sandsynligvis resultere i en borgerkrig.

Sådan lyder advarslen i en ny trusselsvurdering fra Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) på et tidspunkt, hvor Folketinget er på vej til at forlænge den danske tilstedeværelse i Irak frem til februar 2006.

FE fastslår, at situationen i det danske ansvarsområde i Basra-provinsen i det sydlige Irak fortsat er markant roligere end i den centrale del af landet, men stadig spændt.

- Der er ikke udsigt til færre angreb fra de sunniekstremistiske netværk. De står bag et mindretal af angrebene i Irak, men deres angreb er de mest spektakulære og tabsgivende.

De danske styrkers anseelse afhænger af deres evne til at håndtere stammeopgørerne, forsyningen med brændstof og elektricitet samt politiets evne til at bekæmpe kriminalitet, skriver FE i trusselsvurderingen.

Redaktionen: Det er sådan man sikre opbakning for, at besættelsen kan fortsætte. Ustabiliteten i Irak, de mange selvmordsbomber og de generelle overgreb på civile personer bliver ikke udført af muslimer, der har forstået islam. Istedet siger flere frontfigurer i Iraks erhversliv, at det er USA's egen efterretningstjeneste, der står bag. USA har agenter rundt om i landet som bevidst går efter folk med håbløshed.