Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Regeringen er ligeglad med de ældre

Source:www.dr.dk
Date:27/08-2005

Redaktionen: Nu hvor kommunismen ikke længere udgør en trussel imod kapitalismen, ser man, hvordan man fjerner de sociale ydelser, som blev indført tidligere for at undgå tilslutning til kommunismen. Hvis det stod til kapitalisterne (her menes ideologer og ikke økonomisk), så kunne pensionisterne rende og hoppe. Vi er på vej tilbage til 30'ernes kapitalisme/demokrati.

Ældremobiliseringen kalder det en falliterklæring, at regeringen i en tid med betydelig økonomisk vækst vil skære ned på boligydelsen til pensionister.

- Med forslaget forsøger regeringen at give med den ene hånd og tage med den anden, siger organisationens formand, Knud Kingo Christensen. De 500 mio. kr. ekstra, som regeringen vil sætte af til ældreområdet, bliver udvandet, når der allerede fra næste år skal skæres i boligydelsen, siger han.

Organisationen har beregnet, at mange folkepensionister vil miste op til 3750 kr. om året i boligydelse. Ældremobiliseringen er et samarbejde mellem fem organisationer, der tilsammen repræsenterer omkring 1200 foreninger med godt 450.000 medlemmer.