Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Dansk hykleri

Source:www.dr.dk
Date:27/08-2005

Redaktionen: Den amerikanske efterretningstjeneste CIA må ikke bruge dansk luftrum, når de transporterer mistænkte terrorister rundt i verden, lyder det fra Per Stig Møller. Men det er helt i orden at Danmark er med i en ulovlig koallision som besættelsesmagt, på trods af at dette strider imod internationalle konventioner. Hykleri!

Det har Danmark nu gjort klart over for USA, siger udenrigsminister Per Stig Møller.

Det sker, efter at det er kommet frem, at CIA flere gange siden 2001 tilsyneladende i hemmelighed har benyttet dansk luftrum i forbindelse med transport af mistænkte terrorister.

Det er i strid med internationale konventioner.

24 hemmelige fængsler overalt i verden
Oplysningerne om de hemmelige flyvninger kom frem i maj, da transportminister Flemming Hansen bekræftede, at en række civile fly - der sættes i forbindelse med efterretningstjenesten - havde gennemfløjet dansk luftrum.

Trafikministeren understregede dog, at selv om Danmark kender ruteplanen for flyvningerne, så ved myndighederne ikke, hvem der er om bord i de enkelte fly eller hvilket formål, de måtte have, når de når frem til slutdestinationen.

I alt menes CIA at drive 24 hemmelige fængsler overalt i verden.

Redaktionen: Ja, og her er det lige pludselig ligegyldigt med menneskerettigheder og konventioner fra FN! Hvor er retfærdigheden i det demokratiske system!?