Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Samantha fik livstid som 17-årig

Source:www.arbejderen.dk
Author:m.j.
Date:15/10-2005

Samantha L har allerede tilbragt over halvdelen af sit liv i fængsel. Her skal hun også afslutte sit liv for en forbrydelse, som hun begik, da hun var 17 år.

Det fortæller Samantha i en rapport, som Human Rights Watch og Amnesty International offentliggjorde i onsdags. Rapporten afslører, at over 2000 børn og unge i USA er blevet dømt livsvarigt fængsel uden mulighed for prøveløsladelse.

Samnatha L fik en livstidsdom uden mulighed for prøveløsladelse for at have bistået ved og tilskyndet til mord.

Da Samantha var to år blev hendes forældre skilt. Begge forældre var alkoholikere og hendes far voldtog både en søster og moderen.

Gravid som 17-årig
Som 17-årig var Samantha arbejdsløs og fik en søn. Hun tilbragte det meste af sin tid sammen med sin ældre søster, og de gik ofte ud med ældre mænd.

En af mændene var Rick, som fik Samantha involveret i hashsalg. I forvejen var hun kendt af politiet for tyveri, men da hun solgte hash til en civilbetjent, blev hun sendt til et ungdomscenter for kriminelle.

Efter løsladelsen slog hun pjalterne sammen med Rick.

En aften spurgte Rick Samantha, om hun kendte en, som de kunne låne penge af. Han ønskede at forlade byen.

Samantha foreslog, at de forsøgte at låne penge hos bedstefaren til en af hendes bedste venner. Hun havde ind imellem tjent lidt penge ved at gøre rent for ham.

De kører ud til hans hus, men Samantha forlader huset igen, da han minder hende om, at hun stadig skylder ham en rengøring for penge han allerede havde betalt.

Rick bliver imidlertid, mens Samantha venter i bilen udenfor.

Jeg troede han løj
-Rick kom ikke ud, og jeg vidste, at hvis jeg gik ind efter ham, ville det tage længere tid for ham at komme ud. Så jeg brugte hornet. Rick kom ikke ud, så jeg startede bilen, fordi jeg tænkte, at når han hørte den, så ville han komme ud. Det gjorde han ikke. Jeg drejede rundt foran huset, og Rick kom ud. Han steg ind i bilen og begyndte at skrige, 'jeg har dræbt ham'. Jeg troede, at det var noget, han fandt på, fordi Rick ikke havde noget blod på sig. Jeg troede virkelig, at han løj... Rick kørte bilen tilbage til den mand, som vi havde lånt den af, fortæller Samantha.

De to blev anholdt samme nat. Samantha fortæller, at hun ikke blev afhørt om deltaljerne, fordi Rick påtog sig det fulde ansvar for forbrydelsen.

Senere trak han sin tilståelse tilbage og anklagede Samantha for mordet. Han undskyldte sig med, at han troede hun var gravid med hans barn.

Samantha afviser at have deltaget i mordet, og de beviser, der blev fremlagt under retssagen mod Rick, bekræfter Samanthas beskrivelse af mordet.

Alligevel bliver Samantha dømt for at have bistået og tilskyndet til overlagt mord. Samantha får nøjagtig samme dom som morderen, fængsel på livstid uden mulighed for prøveløsladelse.

-Jeg ved godt, at jeg har gjort noget forkert, men ikke så slemt som Rick, fordi jeg ikke engang var inde i huset. Jeg var der slet ikke, mens det skete...jeg havde ikke engang kniven i hænderne. Men jeg ved, at det ikke betyder noget for dem, slutter Samantha.