Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Statsministeren skal tage sig sammen

Source:www.arbejderen.dk
Author:Otto Krog, København Ø
Date:04/03-2006

I Politiken i dag, 20. februar, udtaler Statsministeren på forsiden, at han ikke kan og ikke vil gøre noget retsligt mod Jyllands Posten.

Det er første gang at han offentligt siger sandheden om denne sag. Han har i hele forløbet sagt at han ikke kan gøre noget ved det. Det har været usandt hele vejen igennem, da Rigsadvokaten er hans direkte underordnede igennem justitsministeren. Han har hele tiden kunnet tage det retslige skridt, at beordre anklagemyndigheden til at tage sagen mod Jyllands Posten. Han kan selvfølgelig ikke dømme i sagen, det skal vore domstole gøre.

Statsministeren kan i dette minut, gå ned til Rigsadvokaten og beordre retssagen mod Jyllands Posten i retten. Der er en klar sag, og det er fuldkommen udemokratisk, at en mand, nemlig Rigsadvokaten, skal vurdere om Jyllands Posten har gjort noget ulovligt eller ej. Den sag skal i en dansk domstol nu, så vi kan få domstolens udtalelse om det lovlige eller ulovlige i Jyllands Postens handlinger.

Statsministeren kan sågar komme ud af det med æren i behold, men det er sidste udkald.

Han kan undskylde det langsomme danske retssystem, og fremstå som en helt, der endelig langt om længe gør noget ved det, og undskylde at der muligvis har været et brud på muslimernes mennekeretslige krav på en retfærdig rettergang. Den er forøvrigt også grundlovssikret.

Derefter kan han undskylde på alle danskeres vegne, at vi i Danmark måske har behandlet et andet trossamfund uretfærdigt, med spot og hån. Om Jyllands Posten så har gjort noget ulovligt, vil vort retfærdige retssystem senere vise.

Statsministeren kan og BØR stoppe dette mareridt nu. Mennesker bliver til stadighed dræbt, på grund af smøl i denne sag.