Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

En ram lugt af brændt menneskekød og ulovlige kemiske stoffer breder sig i Udenrigsministeriet.

Source:www.arbejderen.dk
Date:05/08-2006

Sig ordet: Klyngebomber.

Eller sig uranbomber, hvidt fosfor eller imploderende bomber.

Alle fire våbentyper er ulovlige efter international lov. Og alle bruges tilsyneladende uanfægtet af Israel.

Sidstnævnte suger stof ind i stedet for at eksplodere og udgør derfor en særlig djævelsk fare for sine ofre: - I stedet for at glasset i ruderne blæses ud, suges stykkerne ind i bygningen og dræber alle indenfor. Der er sjældent overlevende, når de bruger den type bomber, siger lægen El-Sham i dagens avis.

Israel har netop fået en hasteforsendelse fra USA med 100 'bunker- busters', der er kæmpebomber med sprænghoveder af forarmet uran.

Det radioaktive stof er kendt for at skade nyrer og andre vitale organer i generationer efter bombningerne.

Klyngebomber, derimod, eksploderer i hundredvis af små splinter og rammer derfor altid et stort antal uskyldige og civile.

Hvidt fosfor minder mest om napalm, der var et af amerikanernes berygtede våben under Vietnam-krigen.

I dag, 30 år efter, er verden ikke blevet mere civiliseret. Uskyldige mennesker sønderrives, lemlæstes og brændes stadig af disse våbentyper. Det er det såkaldt demokratiske Israel, der på den måde lærer resten af regionen om vestlige normer.

Og minsandten om ikke den amerikanske regering samtidig tillader sig at bruge bekæmpelsen af netop kemiske våben og masseødelæggelsesvåben som argument for at føre nye krige.

Iran skal angribes, fordi landet vil udvikle atomkraft, mens besættelsesmagten Israel - der som det eneste land i regionen rent faktisk har atomvåben - får tilført nye ulovlige våben.

Ironien er til at få øje på, men de mange civile ofre minder os om, at der ikke er tale om en dårlig joke. Derimod er det en rædselsfuld cocktail af magt, krig og dobbeltmoral, der er eksploderet i Mellemøsten.

Krigen har ingen love, uanset hvad man prøver at bilde os ind. Det dokumenteres dagligt af forkullede børn og smadrede boligblokke.

Det virkeligt skamfulde er, at vores egen regering ikke tager konsekvensen af Israels - og dermed USA`s - kemiske og ulovlige krig. Den danske støtte til krigen i FN`s sikkerhedsråd gør Danmark til medansvarlig for forbrydelserne i Libanon.

En ram lugt af brændt menneskekød og ulovlige kemiske stoffer breder sig i Udenrigsministeriet.

Hvornår gør du noget ved det, Per Stig Møller?