Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Israels krig var planlagt i Pentagon

Source:www.arbejderen.dk
Date:01/08-2006

Israels angrebskrig er første skridt hen imod en direkte konfrontation med Iran - præcist, som det er planlagt i Pentagon.

Gennem mere end fire uger har Israel gennemført bevidste og systematiske bombninger og drab på civile i Gaza-striben og efterfølgende i Libanon. Der er tale om et folkemord og en humanitær katastrofe, som må fordømmes uden forbehold.

Civile dræbes. Ambulancer, nødhjælp og FN-observatører bombes, ligesom Israel gennemfører en åben krigshandling mod et andet land. En hel stribe af overtrædelser af internationale konventioner.

Der er tale om et veltilrettelagt angreb, som har været planlagt længe. Kidnapning af tre israelske soldater er således blot den brik, der bliver brugt som den formelle undskyldning for Israels militære angrebsoffensiv.

Derfor er den krig, som i dag raser i Mellemøsten, ikke sat på dagsordenen af Hizbollah, eller af Hamas. Den er udtænkt og planlagt i Israel, eller mere præcist i Pentagon i USA. Det helt centrale spørgsmål, der rejser sig ud af den aktuelle situation er: Hvad er Israel og USA ude på?

Det bliver stadig mere klart, at Israel langt fra vil stoppe krigen ved Hizbollah. Israels angreb har i realiteten retning direkte mod en konfrontation med Iran og Syrien, der fra start er blevet udpeget som 'de egentlige bagmænd' for Hizbollah.

Det er værd at erindre sig, at USA i måneder har truet Iran med militære sanktioner. Og at den plan, som USA`s militaristiske høge har udtænkt, indbefatter, at det er Israel, der konkret skal gennemføre en bombning mod Iran.

Er det ikke præcist en sådan situation, som Israel i øjeblikket er i gang med at bygge op ? En konflikt, som eskalerer dag for dag, indtil Israel står i en direkte konfrontation med Iran.Det vil sætte hele Mellemøsten i brand, og det giver igen USA nye muligheder for at trænge ind i området med deres militær. Det er sådanne imperialistiske interesser, der ligger bag det, som sker i Libanon lige nu.

Endnu engang har den danske VC-regering vist sig som en logrende skødehund for USA. Regeringen har end ikke villet støttet en FN-resolution, der fordømmer Israels forbrydelser. Det er en skændsel, som sætter endnu en stor skamplet på Danmarks ry, oven i dem, vi har i forvejen efter Irak, Afghanistan og Muhammedkrise.

Det er helt nødvendigt, at alle politiske kræfter, der ærligt ønsker fred, nu lægger kræfter i at rejse modstanden mod denne imperialistiske agression. Vi må opbygge en international solidaritet med det palæstinensiske og libanesiske folk, vi må gennemføre boykot og sanktioner mod Israel. Den danske regering må stilles til ansvar. Og sidst, men ikke mindst, er det tid at afdække, hvorfor imperialismen uafbrudt skaber og fremmer krig og humanitær katastrofe.