Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Terror imod muslimer tæller ikke!

Date:02/08-2006

I disse dage har verden været vidne til en af de mest hykleriske situationer i historien. Sandheden omkring alle vestlige politikere er blevet afsløret, og står nu frem så, klart som når månen skinner, og sandheden omkring de såkaldte muslimske regenter er ligeledes blevet afsløret klart.

Krigen imod terror er ikke længere et emne til debat. Krigen imod terror er klart en krig imod muslimer og Islam. Ingen kan påstå det modsatte, og samtidig sidde stille overfor den forbrydelse som Israel har begået imod muslimerne i Libanon. Alligevel er det præcis det som der er sket.

Masakren på mere end 54 civile i Qana, hvor mindst 37 børn døde, har vist præcis hvor tilflædig og morderisk de israelske angreb på Libanon er. Mange af de døde var kvinder og børn, som søgte beskyttelse i kælderen imod de israelske bombninger. Havde et sådan angreb fundet sted i Israel, eller for den sags skyld i et, hvilket som helst vestligt land, eller allieret nations by, så ville vi med det samme se vrede fordømmelser fra vestlige politikere, skrigende 'frygtelig terrorisme'. Med det samme, og i bogstavligste forstand inden støvet ville nå at falde, ville vi også have set anklagelser blive udstedt, selv uden en ordentlig undersøgelse.

Alligevel ser vi, i lyset på de israelske angreb, hvilket enhver ville klasificere som krigsforbrydelser, og hvor beviserne er krystal klare, tydeligt det dobbelte ansigts hykleri fra de vestlige ledere, hvilket er blevet et kendetegn siden begivenhederne 9/11. Tony Blair kaldte Qana masakren for 'en tragedige'. George Bush talte om hans 'ærgelse' overfor drabene. Condoleeza Rice, på hendes hoverende 'fredsmission', blev omtalt som værende 'dybt ked af det'. Fra resten af lederne i den vestlige verden var der enten et lavtonet svar eller simpel tavshed.

Er det alt hvad disse mennesker kan sige eller gøre? Er det ikke terrorisme betalt og udført af en illegal stat? Hvad med at søge retfærdighed for disse stakkels kvinder og børn? Har muslimer og araberes blod ingen værdi? Hvor er muslimernes og arabernes regimer i modstanden imod den israelske masakre? Hvorfor er denne 'Krig imod terror' ligeglad med sådan middelalderlig nedslagtninger? Hvorfor er det, at disse selvsamme ledere i den vestlige verden, ikke kan arrangere ordenligt dækkende presse konferencer, hvori disse mordhandlinger forkastes? Vestlige ledere kan give fine taler, der fastlægger nye regler eller som ihverksætter 'forbyggende' krige, men kan ikke gæe noget når noget så klart som dette slår dem lige i ansigtet. Hele verden bevidner statssponsoreret terrorisme opbakket af USA og Englands regeringer.

Men alligevel, hvordan skulle de? Hvordan skulle de fordømme sådanne handlinger af barbarisme og ondskab, når det er dem selv, der har hjulpet med at danne denne israelske dræbermaskine? Flyene, kampvognene og bomberne, som Israel bruger, er lavet i Amerika, leveret med britiske dele. Mens Amerika hastesender mere precisions styret ammonition til Israel, så de kan fortsætte bombningerne, og disse sendes via Englands lufthavne, og imens Israel bomber, så levere disse ledere diplomatisk og politisk dækning til Israel, samtidig med at de, med fuld overlæg, slæber sig til meningsfulde forhandlinger. I alt dette, imens denne slagtning foregår, så har de forrædderiske muslimske ledere endnu engang vendt ryggen til deres brødre, samtidig med at de som slaver tjener deres vestlige herrer.

Så meget for alt den snak om at sprede 'Fred', 'Frihed', 'Demokrati' og 'Menneskerettigheder' i den såkaldte 'Krig imod terror'. Libanon blev fremlagt som et eksempel på 'demokrati i mellemøsten', alligevel har det ikke gjordt lander noget godt. For faktum er, at israels grusomme angreb tjener vestlige kolonisatoriske interesser, hvilket er hvorfor disse fortalere for 'Frihed', giver opbakning til dens angreb. Det er en del af en større kampagne, der skal undertrykke og forbyde den muslimske verden dens ret til at vælge dens egen skæbne, imens de støtter de korrupte muslimske ledere. Uanset om det er igennem stedfortrædere, som i Libanon, eller om det er direkte som i Irak og Afghanistan, vestlige ledere har skabt floder med muslimsk blod.