Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Angreb på Syrien og Iran nærmer sig

Source:www.arbejderen.dk
Author:se
Date:09/08-2006

Mens medierne samler verdens opmærksomhed omkring FN`s Sikkerhedsråd, der diskuterer forslag til en resolution, som skal stoppe krigen i Libanon, tages der skridt til at udvide krigen.

En anonym israelsk officer siger til dagbladet Haaretz, at militæret nu forbereder at slå til mod 'strategisk civil infrastruktur og libanesiske symboler'.

Israels har allerede bombet veje, broer, boliger og kraftværker, men fastholdt, at det er en krig, som går ud på at nedkæmpe Hizbollah og ikke en krig mod Libanon som sådan.

Israel befinder sig 'i en proces af fornyet optrapning', citerer den norske avis Klassekampen fra Haaretz.

Yderligere ildevarslende er det, at et netværk mod krig og atomvåben (Global Network/space4peace) vurderer, at angreb på Syrien og Iran nærmer sig.

'Flere militære kilder har fortalt 'Global Network' at ansatte fra Pentagon, som er ansvarlige for at udvælge mål ved første-angreb med cruise-missiler er blevet sendt til Israel. Det antyder, at USA`s og Israels militære strateger skal mødes for at planlægge et fælles angreb på Syrien og/eller Iran', skriver netværket.

Både den første Golf-krig og invasionen af Irak i 2003 blev indledt med angreb af cruise-missiler.

Måske forsøger Israel i disse dage at provokere Syrien:

'Israels nylige bombninger i Libanon tæt på grænsen til Syrien antyder, at de forsøger at få Syrien til at svare igen. Hidtil har Syrien ikke svaret, men det er nyttigt at holde øje med USA`s og Israels forsøg på at provokere Syrien', skriver Bruce Gagnon fra Global Network.

Fakta:
Over 1000 libanesere dræbt. Heraf over 900 civile - hver tredje under 13 år.
913.000 libanesere er på flugt.
Israel har gennemført 8700 bombetogter.
146 broer og 72 veje er ødelagt.

Men det er stadigvæk ikke terror...