Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

USA har sat verden i brand med sin krig mod terror

Source:www.arbejderen.dk
Date:12/08-2006

I USA`s senat er lovgiverne optaget af at formulere en lovændring, som med tilbagevirkende kraft skal fritage de skyldige for at blive straffet for tortur-forbrydelserne i Abu Ghraib-fængslet i Irak og andre steder.

De samme politikere er på krav fra præsident Bush i gang med at ændre loven, så de militære standretter i koncentrationslejren Guantanamo bliver lovlige. For nogen tid siden kendte USA`s højesteret disse standretter for ulovlige. I stedet for at efterleve kendelsen fra Højesteret, lød det fra præsident Bush, at så måtte loven ændres.

Den borgerligt-demokratiske tredeling af magten, som skulle sikre borgernes rettigheder, er sat ud af kraft. Det amerikanske samfund bevæger sig i en fascistisk retning.

I et fængsel i Texas sidder en selverklæret terrorist ved navn Luis Posada Carriles. Til New York Times har han fortalt, at han stod bag bombeattentater mod hoteller i Havanna i 1997. Desuden ligger der overvældende beviser for, at han stod bag bombeattentatet i 1976 mod et cubansk fly, hvor 73 mennesker omkom ved Barbados.

Men Posada Carriles er uddannet af CIA og ven med Bush-familien. Han sidder i fængsel i Texas nærmest for at blive beskyttet mod udlevering til retsforfølgelse i Venezuela (hvor han boede under Barbados-aktionen) eller Cuba. For ti år siden gav Bush senior asyl til Posadas terroristpartner Orlando Bosch, og der er ingen tvivl om at nuværende præsident Bush ønsker at give asyl og straffrihed til Posada Carriles som tak for 45 års terror mod Cuba.

USA har sat verden i brand med sin 'krig mod terror' efter 11. september 2001.

Virkeligheden er at USA under Bush støtter og udfører terror og tortur, mens anti-terrorister fængsles på livstid.

Fem cubanere har siddet fængslet i otte år. Deres eneste 'forbrydelse' er at de har overvåget eksilcubanske terrorgrupper i Miami for at kunne advare Cuba om forestående angreb.

De er idømt fængsel på mellem to gange livstid og 15 år - for at bekæmpe terrorisme!! De har aldrig truet USA`s sikkerhed. Men medierne, juryen og dommerne var under indflydelse af det magtfulde eksilcubanske samfund i Miami, og de fem anti-terrorister blev dømt.

Forsvarerne og 250 solidaritetsgrupper i hele verden kæmper for retfærdighed og for at oplyse om sagen, der er mørklagt i medierne. I onsdags sagde en appeldomstol nej til at genoptage sagen.

De fem skal forsvares for retfærdighedens skyld og fordi alle, der hører om dette justitsmord, bliver klogere på løgnen om USA`s 'krig mod terror'.