Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Udfordring af Udenrigspolitikken er ikke Terrorisme

Source:http://www.hizb.org.uk
Date:20/08-2006

London, England, August 13 - I et interview denne morgen med BBC News 24, sagde indenrigsminister, Dr. John Reid, at muslimers bekymring om Britisk udenrigspolitik var en frygtelig fejlbedømmelse, og at det ligeledes ville være en frygtelig fejlbedømmelse at udenrigspolitikken i dette land skulle placeres under årsager til trusler om terrorisme. Transportministeren, Douglas Alexander, fordømmer beskyldningen om, at Britisk udenrigspolitik i mellemøsten skulle forøge truslen om terrorisme som 'farlig og dum'. Udenrigsminister, Margaret Backett, sagde at tegne en forbindelse imellem regeringens politik og terrortruslen ville være den 'størst mulige fejl'.

Afvisningen af disse bekymringer, der er delt af mange muslimer såvel som ikke-muslimer, er foregået på trods af den enorme mængde af beviser, der dokumentere bekymringerne. Sikkerhedstejenesten rådgav regeringen, inden Irak krigen, om at terrortruslen ville stige ved en millitær aktion imod Irak. I Juni 2005, noterede sikkerhedstjenesten, at 'begivenhederne i Irak er en konstant motivation og årsag til fokus for en række terrorist relaterede begivenheder i England'. Regeringens rapport 'Unge Muslimer og Ekstremister' observerede, at en stærk grund til skuffelse i blandt muslimer, inklusiv unge muslimer, betragtes som værende 'dobbel moral' i udenrigspolitikken af vestlige regeringer.

Imran Waheed, medie repræsentanten for Hizb-ut-Tahrir (i England) sagde: 'Flertallet af anstændige mennesker har bekymringer omkring støtten til brutale diktatorer, militær indgriben i Irak og Afghanistan og støtten til Israels agrationer i mellemøsten. At udtrykke vrede via politiske midler er ikke terrorisme eller ekstremisme. At gøre sådan en kritik tavs ved at kalde lovlig politisk beklagelse for 'falsk' er i sandhed 'farligt og dumt'.

Regeringen kan argumentere, at den ikke vil ændre sin udenrigspolitik på baggrund af trusler om terrorisme. Men de kan ikke argumentere, at det er rigtigt at fastholde en udenrigspolitik, der er skadelig overfor millioner og som har bragt stigende ustabilitet til verden. Hvis du støtter brutale diktatorer, så hjælper du ikke med at skabe stabilitet, og hvis du starter krige, uden lovlig eller diplomatiske procedure, så forstærker du ikke sikkerheden, og hvis du betragter civiles liv udenlands som lovlig 'underordnet' skade, så ville vi ikke blive overrasket, hvis folk, på ligende vis, udviser samme ligegyldighed overfor mennesker i offentlige transportmidler.

På trods af det politiske og mediemæssige hysteri, som det muslimske samfund må stå til ansigt med, så vil vi forstsætte med at kanalisere vreden over udenrigspolitikken til fredeligt politisk arbejde. Men vi vil ikke forblive tavse overfor den sande politiske klage, skabt af en stigende fjendtlig udenrigspolitik, imod den muslimske verden. Vi vil opfordre alle mennesker, der bekymre sig om kløfter, der forøges istedet for at formindskes, om at se meget alvorligt på muslimernes bekymringer, og ikke fastholde en tilstand af benægtelse, som ikke hjælper nogen.