Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Jøderne forsøger at skabe had imellem muslimer og kristne

Source:www.arbejderen.dk
Author:se
Date:20/09-2006

"Pave Benedikt den XVI var en uforsonlig modstander af Befrielses-teologien i Latinamerika, som går imod USA`s imperialisme på kontinentet. Nu har han gjort fælles sag med den amerikanske propaganda, som forsøger at skubbe verden ud et et civilisationernes sammenstød".

Palæstinensiske græsrødder fra organisationer Stop Muren, nationale og islamiske partier, lokale politiske ledere og familieoverhoveder fordømmer pavens ideologiske angreb på Islam som 'kun ond'.

Pavens udtalelser på det tyske universitet i Regensburg i sidste uge har udløst talrige protester i muslimske lande. I Palæstina er kirker i tre byer blevet angrebet, men ingen har aget ansvaret for angrebene:

"De, som angreb kirkerne gør i realiteterne arbejdet for de israelere, som ønsker at sætte os op mod hinanden", hedder det i den fælles udtalelse. "Der har aldrig været en adskillelse i Palæstina på basis af religion. Vi er ét folk, som kæmper for vores rettigheder imod en illegal og brutal zionistisk besættelse."

I Byen Tobas i Jordandalen blev en kirke angrebet søndag morgen. Kristne og muslimer slukkede i fællesskab branden og har organiseret en fælles vagt ved kirken.

Samme reaktion har der været efter angreb på kristne kirker i Nablus og i Tulkarem.

"Vi opfordrer alle progressive bevægelser i det internationale samfund til at arbejde sammen for at gå imod den ondsindede strategi, som forsøger at skabe had mellem mennesker og skubbe os imod borgerkrig", lyder appellen fra de palæstinensiske organisationer.

Paven har beklaget reaktionerne på hans udtalelser og sagt, at de ikke udtrykker hans personlige holdning.