Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Sørgemarch den fjerde juli

Source:Rebel-selskabet
Author:Brian Skov Nielsen
Date:04/07-2007

Sørgemarch 4. juli for demokrati og menneskerettigheder. Happeningen starter klokken 11 fra Skørping Station.

Onsdag den fjerde juli fejres USA`s uafhængighedsdag traditionen tro i Rebild Bakker syd for Skørping. Og - traditionen endnu mere tro - vil dette arrangement følges af en række protester og happenings foranstaltet af Rebel-selskabet. Og vi har brug for din hjælp!

Siden at have vundet sin egen uafhængighed har USA kontinuerligt undertrykt andres verden over. Seneste skud på stammen er den løgnagtige invasion af Irak og Afghanistan, hvor borgerkrig, selvmordsbomber og humanitære katastrofer er blevet dagligdagen.

Samtidig hermed har USA vist sin foragt for basale menneskerettigheder ved - under betegnelsen illegale kombattanter - at spærre folk inde på ubestemt tid og uden rettergang. Hemmelige fængsler er etableret verden over, og forskellige former for tortur er taget i anvendelse.

Derfor arrangerer Rebel-selskabet sørgemarch for demokrati og menneskerettigheder, der med USA`s indtog som krigerisk supermagt er afgået ved døden. Optoget vil afgå fra Skørping Station - dér kan man komme til med IC-3-tog - klokken 11.00 og bevæge sig mod Rebild Bakker. I Rebild vil bisættelsen finde sted på en til dagen anlagt krigskirkegård.

Folketingsmedlem Per Clausen vil afholde mindetale.

Vi håber, at du vil støtte op, tage dine venner og veninder i hånden, deltage og bringe opfordringen videre.

Skørping Station, onsdag 4. juli kl. 11.00