Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

PET bringer Danmark ind på en ekstrem farlig kurs

Author:KNL
Date:14/09-2007

PET vil til at samarbejde med lande, der bryder menneskerettighederne og torterer fanger, og det er nødvendigt mener chefen for Politiets Efterretningstjeneste Jacob Scharf.

- Det er afgørende, at vi åbner for et samarbejde med lande i Nordafrika og Mellemøsten, sagde Jakob Scharf i en tale på Københavns Universitet tidligere på ugen.

- Vi kan ikke blot sige, at der er en række praktiske og juridiske problemer, der gør, at vi ikke kan samarbejde med dem, sagde Jakob Scharf.

PET's tidligere chef, Hans Jørgen Bonnichsen, mener, at det er vanskeligt at samarbejde med lande som Syrien, Tunesien, Egypten, Irak og Jordan på grund af deres krænkelser af menneskerettighederne.

- På den anden side har disse landes efterretningstjenester et stort kendskab til forholdene i deres egen region. Men en nærmere kontakt kræver, at man skitserer nogle meget klare betingelser for samarbejdet, siger han til Politiken.

En ekstrem farlig kurs

PET er begyndt at følge den samme kurs som USA, og det er en ekstrem farlig kurs for Danmark.

De torturlande der her omtales, er de selvsamme lande, hvis regenter bl.a. er i lommen på USA, og det er netop de lande, og deres grusomme undertrykkelse af befolkningen, der er den direkte årsag til, at folk kan blive desperate nok til at begå terror.

At PET nu vælger at samarbejde med de samme lande, og dermed tilsidesætte enhver form for respekt for menneskerettigheder betyder, at man udsender det samme signal til verden, som USA også har udsendt. Nemlig det signal, at muslimer er mennesker, der i bekæmpelsen af terrors navn, kan mishandles, tortureres, tilbageholdes uden rettergang, forhøres grusomt, og enddog dræbes - alene fordi de er muslimer.