Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Gazas befolkning har været prøveklud for nye israelske våben

Source:www.arbejderen.dk
Author:m.j.
Date:17/10-2006

En ny italiensk rapport afslører, at Israel har brugt nye våbentyper, som giver alvorlige skader på ofrene.

Rapporten bygger på øjenvidner, læger og sygeplejersker i Gaza samt på analyser af ammunitionsrester samlet ind blandt ofrene.

Skaderne på ofrene er blandt andet afskårede lemmer uden tegn på metalfragmenter, men tegn på høj varme. Brændte legemer eller sår, hvor der ikke er spor af metalsplinter, ligesom der er fundet partikler i sårene, som ikke er mulige at se på røntgenbilleder. Desuden er der fundet en form for pudder på kroppene og i de indre organer på de sårede og døde, skriver det norske dagblad Klassekampen.

Ifølge den italienske rapport ligner skaderne fra de israelske våben, de skader, som et våben udviklet i USA. Våbnet kaldes DIME og skal sikre 'målrettet dødelighed' med mindst mulig skade på omgivelserne.

Våbnet bliver fortsat testet i USA, og det israelske dagblad Ha`aretz har besøgt hjemmesiden for det amerikanske luftvåbens laboratorium. Her beskrives våbnet, som består af et karbonhylster fyldt med wolframpudder og eksplosiver. Wolfram er et tungmetal, der kan lede meget høje temperaturer, og når det eksploderer, bliver det til mikroskopiske granatsplinter. Wolfram er desuden kræftfremkaldende. Karbonhylsteret bliver til pudder, når det eksploderer.

Den italienske forsker Carmela Vaccaio har analyseret partikler fra sårene og fundet meget høj koncentration af karbon samt spor af wolfram, kobber og aluminium.

Ifølge Ha`aretz mener de italienske forskere, at de israelske våben er tilsvarende de amerikanske.