Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Søren Gade indrømmer, at krigen i Afghanistan handler om Islam som ideologi.

Author:Martin J.
Date:28/10-2007

Den danske besættelse af Afghanistan handler ikke om bekæmpelse af terror, men handler derimod om en ideologisk kamp. Det afslørede Forsvarsminister Søren Gade i dag til Radioavisen, da han skulle kommentere Megafons måling for TV2, hvor en stort flertal af den danske befolkning ønsker Danmark ud af Afghanistan.

Søren Gade mente, "at hvis den danske befolkning forstod, at besættelsen af Afghanistan handler om beskyttelsen af vestlige værdier som ytringsfrihed", så ville befolkningen ikke være imod den danske tilstedeværelse.

Det er ikke så tit, at de danske politikere udtaler sig helt åbent om de reelle forhold bag dansk deltagelse i krigen i både Afghanistan og før også i Irak.

Georg W. Bush har gentagne gange udtalt offentligt, at krigen i Irak handler om at forhindre, at det islamiske kalifat bliver genetableret, og han har også udtalt sig om "det ideologiske parti, hvis ideologi er ren ondskab", hvor han tydeligt refererer til partiet Hizb-ut-Tahrir.

CIA har i en offentliggjort rapport spået, at det islamiske kalifat vil være gen-etableret inden år 2020, og planen har været, at besætte Irak og Afghanistan med henblik på forhindring af netop dette. Da man indså, at krigen i Irak var tabt, og at man aldrig ville få det fodfæste, som man ønskede, rådgav de førende millitæreksperter, at det bedste ville være, at trække sig helt ud af Irak og koncentrerer styrkerne i Afghanistan, da man ellers mente, at man ville tabe krigen begge steder. Det er dette råd den danske regering har tabt.

Mange af både de danske og udenlandske soldater er ikke selv klar over, at den reelle tilstedeværelse i både Afghanistan og Irak skyldes ønsket om en fremtidig forhindring i genetableringen af kalifattet, men de fleste er klar over, at kampen på forhånd er tabt. Det er kun et spørgsmål om tid.

Det er ved at være på at indse, at krigen i Afghanistan nok ikke kan vindes, civilbefolkningens modstand mod de udenlandske tropper er simpelthen for stor. Det mener bl.a. Jægerkorpsets tidligere chef Poul Dahl, skriver Metroexpress.

"Grunden til, at vi ser meget hårde kampe i det sydvestlige Afghani­stan lige nu, er, at vi først gik ind i det område sidste år. Taleban har haft fem år til at befæste sig, og man skal ikke være atomfysiker for at regne ud, hvad det betyder. Det er ikke nogen let opgave, men jeg garanterer, at vi nok skal nå målet," udtaler Søren Gade til Metroexpress.

I alt har otte danske soldater mistet livet i Afghanistan, de seneste tre dødsfald på de seneste tre uger.

Forsvarsminister Søren Gade vil ikke afvise, at Danmark stadig er i Afghanistan i 2017.

"Om der er danske soldater i Afghanistan om 10 år, er op til Folketinget. Men jeg kan sagtens forestille mig udenlandske soldater i landet de næste 10-15 år, også sideløbende med en kapabel afghansk hær."

De forskellige udtalelser viser, at den danske regering fuldt ud er bekendt med, hvorfor USA reelt gik i krig både i Afghanistan og Irak, og det viser også, at der er opbakning i folketinget til forsat af ofre danske soldaters liv på en løgn.