Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Det Hvide Hus anklages for klima-manipulation

Source:www.dr.dk
Date:31/01-2007

USAs regering beskyldes for i en årrække at have lagt pres på klimaforskere for at få dem til at ændre på deres resultater, så global opvarmning ikke kom til at fremstå som et overhængende problem.

Mindst 150 forskere har personligt oplevet at blive presset til at ændre formuleringer i deres videnskabelige rapporter. Det er kommet frem i en høring i Repræsentanternes Hus.

Olie-lobbyen med til bords
Det blev også afdækket, at alle regeringsdokumenter om klimaforandringer under præsident George Bushs regering har skullet godkendes af en tidligere lobbyist for olie-industrien.

Konsekvensen er, at forskningsresultater er blev slettet eller skrevet om, så det fremstår som om at en sammenhæng mellem global opvarmning og klimaforandringer er helt udokumenteret.

Embedsmænd i Bush-administrationen har nægtet at udlevere interne notater om regeringens klima-politik og ville hellere ikke stille op til den demokratiske ledede høring i kongressen.

Høringen gennemføres af Udvalget for tilsyn og administrationsreform. Udvalgets formand, demokraten Henry Waxman, har sammen med udvalgets ledende republikaner, Thomas Davis skrevet til Det Hvide Hus, og forlangt udlevering af papirer, der kan belyse anklagerne om, at politisk udnævnte regeringsembedsmænd har fiflet med klima-rapporterne.