Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Nazivold eksploderer i Tyskland

Source:www.modkraft.dk
Author:Martin Lindblom/Monsun
Date:11/02-2007

Tyske højreekstremister har i de seneste to år skruet voldsomt op for volden. I 2006 blev der ligefrem sat rekord i antallet af højreekstreme voldsepisoder.

Antallet af voldelige overgreb fra tyske nazister er i stadig stigning, og 2006 blev rekordår, hvad angår højreekstreme overfald. De foreløbige statistikker melder om 12.238 lovovertrædelser begået med højreekstreme motiver, men tallet ventes at blive langt højere, når den endelige optælling ligger klar til maj, skriver politiken.dk.

Af de foreløbige lovovertrædelser drejer 726 sig om voldelige overgreb.

Myndighederne forventer en stigning i den højreekstreme kriminalitet på 20 procent fra 2005 til 2006. En markant stigning, der endda skal ses i lyset af, at antallet af højreekstreme lovovertrædelser steg med 50 procent fra 2004 til 2005.

Huller i statistikken
Den eksplosive stigning kan endda vise sig at være endnu større, fordi adskillige voldelige overfald ikke registreres som højreekstreme. Især i det tidligere Østtyskland, hvor nazivolden er mest udbredt, er der mange eksempler på, at politiet undlader at registrere et højreekstremt motiv til overfaldet, skriver Politiken.

Ifølge organisationen Opferperspektive blev der begået 128 højreekstreme overfald i delstaten Brandenburg i 2005, men politiet registrerede kun 97 af slagsen. Dertil kommer, at mange ofre ikke tør melde overfaldene til politiet.