Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Latterlig spild af rigsadvokatens tid med Hizb ut-Tahrir

Author:Martin Hansen
Date:21/02-2008

Rigsadvokaten undersøger i øjeblikket, om der er materiale til at opløse Hizb ut-Tahrir. Hvis det er tilfældet, bakker et flertal i Folketinget op om en opløsning af den islamiske forening, skriver Berlingske Tidende.

Rigsadvokaten har tidligere undersøgt Hizb ut-Tahrir og fandt da ikke grundlag for et forbud. Men foreningens talsmand Fadi Abdullatifs fik en fængselsdom, da han stod som afsender af opfordringen: "Udslet jeres regenter, hvis de står i vejen for jer!"

Det er rent ud sagt til grin, og der er ingen tvivl om, at dommen imod Fadi Abdullahtif var en politisk dom. Den såkaldte opfordring: "Udslet jeres regenter, hvis de står i vejen for jer!" var ikke udtalt af Fadi Abdullahtif, men var derimod en tekst på en løbeseddel udgivet i den muslimske verden. Opfordringen gik til muslimerne i den muslimske verden, og den havde ikke noget at gøre med de danske regenter, der kan enhver, der undersøger sagen, selv se.

Lene Espersen får opbakning fra regeringspartneren Venstre, der vil være med til at opløse foreningen, hvis Rigsadvokaten finder juridisk grundlag for det.

- Hvis der er kriminalitet, der kan føres tilbage til foreningen, og der er hjemmel til det, så er vi parat, siger retsordfører Kim Andersen.

DR skriver: "Hvis Rigsadvokaten finder et juridisk grundlag for at kunne opløse foreningen, vil det ske med hjemmel i Grundlovens foreningsparagraf, der forbyder foreninger at 'virke ved vold'. Foreningen opløses så via domstolene."

Partiet har eksisteret siden 1953, og det er velkendt verden over, at partiet er et fredeligt parti. Partiet forbyder enhver slags vold i samtlige af deres bøger og hæfter, og det er en del af partiets kultur strengt at følge Profeten Muhammads metode til oprettelsen af Kalifattet, altså en fredelig fremgangmåde - det er bekræftet igen og igen.

Hvis partiet bliver dømt til at blive opløst, kan det kun betyde én ting, og det er, at der er skjulte politiske årsager bag sådanne ønsker.