Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Tuneseren er aldrig blevet afhørt!

Source:TV2 News
Date:25/03-2008

Den ene af de to tunesere, der er mis­tænkt for at ville dræbe tegner Kurt Westergaard, er aldrig blevet afhørt af PET. Det siger den 25-årige tune­ser i et interview med TV 2 Nyhederne.

"De har ikke spurgt mig om noget, jeg har slet ikke snakket med dem. De sagde til mig, du skal udvises, fordi vi har mistanke om at du har deltaget i noget planlægning. Det er det eneste," siger han.

PET har ikke over for offentligheden fremlagt deres beviser mod de mistænkte i sagen.

Heller ikke den mistænkte 25-årige tuneser har set noget bevismateriale, siden han blev ført bort med en sort sæk over hovedet ved anholdelsen i Århus den 12. februar i år.

Troede han blev kidnappet

"Da jeg omkring kl. halv fem om natten slår øjnene op, kigger jeg lige ind i en pistol. Der står fire-fem store mænd. De løfter mig op og smider mig ned på gulvet, og jeg får en hætte over hovedet."

Den mistænkte åndede dog lettet op, da han indså, det var politiet, der stod bag.

"Jeg frygtede, det var nogen, der kom for at kidnappe mig. Og jeg vidste, at hvis det var politiet, så var det nok bare en misforståelse."

Den mistænkte blev herefter kørt til fra Århus til København for fulde gardiner.

"De kørte 220-230 km/t. Jeg var bange for, vi skulle køre galt, og vi var fremme i København efter et par timer," erindrer han.

Tror ikke på mordplaner

Den 25-årige tuneser afviser at have noget at gøre med planlægningen af drabet på Kurt Westergaard.

"Nej nej, slet ikke. Jeg tror slet ikke, der er nogen, der har planlagt det," siger han til TV 2 Nyhederne.

"Jeg har svært ved at forstå, hvorfor de anholder mig. Jeg ved ikke, hvad de har på andre, men jeg har svært ved at forestille mig, at de har noget på mig."

Den mistænkte tror, at det er hans jævnlige besøg i moske, der har fået politiet til at kaste blikket på ham. Men han understreger, at han er imod vold som en måde at løse problemer på.

Vidste han var overvåget

"Jeg vidste godt, jeg var overvåget. Det lægger de slet ikke skjul på. Men jeg havde håbet, de ville komme og tale med mig. De kunne bare banke på min dør og komme ind i stedet for at komme midt om natten på den måde."

Den 25-årige tuneser sidder foreløbigt varetægtsfængslet frem til den 9. april, sammen med sin 36-årige landsmand i et arresthus på Sjælland.

Den 25-årige mand var før anholdelsen bosat i Gellerup ved Århus sammen med sin 22-årige kone. Han studerede ved TAMU-center Århus, som er en skole for unge på kontanthjælp.

Frygter voldtægt i Tunesien

Efter denne sag har skabt så stor postyr, så frygter den mistænkte tuneser for alvor at blive udvist.

"Hvis de bare havde bedt mig om at rejse, så havde jeg bare gjort det. Men nu er sagen blevet så stor, at de tunesiske myndigheder også kender til den," siger han.

"Jeg vil nok få mellem 15 og 25 år i et fængsel dernede, hvor ingen ved, hvor jeg sidder. Det vil blive med tortur. Men det kan man godt klare. Det man ikke kan klare er, at man bliver voldtaget. Det er almindeligt kendt, at tunesisk politi voldtager ekstremister," siger den 25-årige tuneser, der må sidde i uvished noget tid endnu.