Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Forbryder- organisationen CIA

Source:www.arbejderen.dk
Date:04/07-2007

Originaltitel: Spejderne i CIA

Drab, kidnapninger, overvågninger og kemiske forsøg på uskyldige.

Det var som ventet artige sager, der kom frem, da CIA i sidste uge fremlagde over 600 sider med nogle af de hemmelige historier fra Den Kolde Krig.

Drabsforsøgene på Fidel Castro er blandt de mest spektakulære sager, men CIA erkender også at have udsat USA`s befolkning for LSD, aflyttet journalister, infiltreret fredsbevægelsen og forsøgt at myrde Congos leder Lumumba. Castro har overlevet indtil videre, men mange andre har ikke været så heldige.

Og så er der alt det, der stadig holdes hemmeligt.

Afsløringerne kan ses som underholdende læsning fra en historisk tid. Men intet tyder på, at CIA`s metoder har ændret sig, tværtimod er tjenesten formentlig mere aktiv og brutal end nogensinde.

Tjenesten kidnapper beviseligt mennesker over hele verden, og holder dem i hemmelige fængsler uden dom. Guantanamo-lejren er vor tids skamstøtte over amerikansk overherredømme med tortur og undertrykkelse af basale rettigheder.

De færreste kan være i tvivl om, at CIA også havde fingrene dybt nede i skidtet, da Venezuela blev ramt af et statskup i 2002.

CIA er kun en enkelt af USA`s farlige tjenester. Bistandsorganisationen USAID og flere statsbetalte konsulentfirmaer arbejder dag og nat på at fremme USA`s venner og underminere fjender med alle kneb.

Det amerikanske militærs fremfærd i Mellemøsten er velkendt... CIA`s virke er ikke blevet mindre blodig med tiden.

Alligevel støtter den danske regering ukritisk USA, og Anders Fogh Rasmussen og Per Stig Møller udtaler uden blusel, at de stoler på, at USA og CIA overholder menneskerettighederne!

Man kan spørge sig selv, hvilken type afsløringer, der skal til, før de to ministre begynder at tvivle på, at Bush og hans hemmelige håndlangere opfører sig som de rene spejderdrenge ...

EU og USA har netop underskrevet en aftale, som giver CIA og USA`s skatteministerium adgang til at tjekke internationale pengeoverførsler. Det gælder naturligvis også for danskere.

Mens kommunisterne fik skylden undere Den Kolde Krig er undskyldningen i dag 'krig mod terror'.

Det er imidlertid svært at tro på, at CIA kun vil bruge de mange data til at slå ned på talebanere og al-Qaeda krigere. Alle der modsætter sig USA`s herredømme vil være i søgelyset.

Tænk over det, hvis du en dag skal overføre penge til udlandet: En af verdens største forbryderorganisationer med på en kigger: CIA.

Redaktionen: Anders Fogh og Per Stig ved begge alt om USAs beskidte og menneskekrænkende metoder. De fleste danske folkevalgte har bevidst valgt, at give USA deres fulde stødte trods de mange beviser om, at 11 september var et såkaldt "inside job". Menneskerettigheder er noget de bruger til at fremme deres økonomiske interesser, ikke andet! Hvis det forholdte sig anderledes, hvordan kan de da give stødte til jødestaten? En stat der ulovligt har besat Palæstina siden 1948, og som der dagligt udfører voldsom terror, vold og drab imod civilbefolkningen. De danske folkevalgte har med deres stødte til både USA og jødestaten vist, at de ikke anerkender de værdier, som de selv kalder til.