Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Ekstremister i det danske militær

Source:arbejderen.dk
Date:21/01-2009

En underskov af små sorte hadefulde og fremmedfjendtlige organisationer bruger hjemmesider og facebook, som afsæt for deres propaganda. Senest er det organisationen Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD), som er kommet i mediernes søgelys.

Det skyldes, at det er blevet afsløret at mindst syv danske soldater, der har deltaget i aktioner i udlandet, har optrådt i uniform på SIAD`s side på facebook. Langt flere af organisationens medlemmer har eller har haft tilknytning til militæret.

SIAD`s budskaber er hadefulde og fremmedfjendtlige. Afstumpetheden og hadet vælter ud fra organisationens hjemmeside og på facebook.

Stop Islamiseringen af Danmark kalder sig selv en aktionsgruppe, der vil stoppe, hvad man kalder islamiseringen i Danmark. Islam er fascistisk, lyder budskabet, som indrammes af et logo, der til forveksling ligner en armbind fra den danske modstandsbevægelse under Anden Verdenskrig.

Inden udgangen af dette århundrede er de etniske danskerne en ubetydelig minoritet i Danmark, kan man læse på hjemmesiden. Der er brug for at beskytte dig, dine børn og Danmarks fremtid og frihed. SIAD er klar med aktiv handling, er budskabet på internettet. Alt sammen krydret med soldaternes billeder fra fronten, blandt andet af tilfangetagne irakere, og af et af SIAD`s medlemmer sammen med kronprins Frederik og forsvarsminister Søren Gade.

Offentliggørelse af billederne af irakiske krigsfanger er en åbenlys krænkelse af Geneve-konventionen. Det bringer ubehagelige minder om alle de andre skandaler og krænkelser af internationale konventioner, der har været krigenes faste følgesvend. På hver sin måde har alle disse skandaler afspejlet, hvad krigene gør med alle de mennesker, der trækkes ind i krigens helvede.

Det er ikke god reklame for det danske militær. Det blev senest stillet i et meget dårligt lys efter det store våbentyveri fra Antvorskov Kaserne. Her retter politiet nu mistanken mod nuværende eller tidligere soldater på grund af den insiderviden, der prægede kuppet. Spørgsmålet er, om røverne er kriminelle eller kriminelle højreekstremister fra underskoven af de mange netværk.

Skandalen omkring de antimuslimske soldater og deres ageren i SIAD kan skade regeringen. Det kan yderligere svække Danmarks internationale omdømme og undergrave opslutningen om den danske krigsdeltagelse.

Derfor har militæret har haft travlt med damage control, siden sagen kom i mediernes søgelys. Det er ikke på grund af SIAD`s antimuslimske holdninger. De er dybt rodfæstet langt ud over regeringens eget støtteparti.