Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Kære indvandrer - velkommen til Danmark

Source:Information - debat
Author:Janni Mikkelsen
Date:06/02-2009

Velkommen til Danmark.

De bedes venligst efterlade deres personlige identitet i tolden inden De bosætter Dem her i landet.

De kan lægge sprog og religion derovre til højre, og derefter rekvirere Højskolesangbogen og Halfdan Rasmussens ABC. Vær ekstra opmærksom på de tre sidste bogstaver i bogen. De vil senere blive bedt om at udtale "rødgrød med fløde" korrekt.

Kultur afleveres derhenne i kassen til venstre, hvor de samtidig kan få udleveret Matador, Linje 3's Jubilæumsshow, Janteloven og sidste års X-Factor på DVD. De bedes gennemse disse grundigt i fremvisningsrummet. Der vil blive stillet spørgsmål relateret til disse i vores optagelsesprøve.

Tøj skal byttes i omklædningsrummet lige ud. De kan frit vælge mellem to af vores danske standarduniformer: Blå jeans og sort trøje eller et fritidssæt inkl. tennissokker. Bemærk, at det kun er muligt at få udleveret hovedbeklædning i vinterhalvåret.

Hvis De har uddannelse bedes de kassere den i jobcentret om hjørnet og bestille en samtale hos studievejlederen hos social- og sundhedshjælperuddannelsen. Ønsker de ikke denne samtale, kan De i visse tilfælde få et rart job inden for servicefagene.

Hvis Deres ægtefælle ikke opfylder vores alderskrav, bedes de afbryde deres samliv. Eventuelt til de rette krav er opfyldt. Børn i sådan et ægteskab er naturligvis knyttet til den udeblivende ægtefælle og har derfor ikke tilknytning til Danmark, og kan ikke medbringes.

Hvis De har lovligt medbragte børn, bedes De venligst aflevere dem hos vores indoktrinerings- og opdragelsesudvalg, som derefter vil finde en passende familie eller andet ophold til dem. Husk at få en udleveringsattest, så De kan afhente barnet igen, når denne fylder 18.

Det er tilladt at medbringe visse eksotiske madvaner.

God fornøjelse med Deres nye liv.