Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Danmark du stinker!

Source:Indsendt pr. mail.
Author:Michael Andersen
Date:10/09-2009

Jeg er dansker født i Danmark, og jeg plejede at være glad for mit land, men det er jeg ikke længere.

I de seneste par år er det begyndt at gå rigtigt skidt for Danmark.

Dansk Folkeparti er kommet til magten, og racismen har ikke længere højborg hos Dansk Front, men derimod inde på Christiansborg.

Mens flere og flere mennesker i Danmark årligt bliver psykisk syge, og mens flere og flere børn kommer på lykkepiller, og mens flere og flere kvinder klager over slavehandel i Danmark, skal man dagligt lægge øre til diskussioner om tørklæder og burkaer, og det er ærlig talt til at brække sig over.

Den siddende regering har kastet Danmark ud i en ulovlig og beskidt krig imod Islam og muslimer, etableret på en bunke løgnhistorier, og mens ca. 80% af befolkningen er overbevist om, at angrebet i USA den 9. september 2001 var et inside job, altså udført af USA's egen efterretningstjeneste, så kaster man stadig om sig med terrorkrig og bekæmpelse af Taliban i Afghanistan

Den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen har gjort sig skyldig i krigsforbrydelser, men det ved vi jo alle sammen godt, at det ikke er noget, som han bliver stillet til regnskab for nu.

De danske politikere på Christiansborg har bevidst valgt at køre en racistisk politik imod herboende muslimer, og de racistiske toner klanger genlyd på de danske arbejdspladser med det resultat, at mange unge muslimer ikke kan få job, og når de endeligt får job, så bliver de mødt af endnu mere racisme og islamofobisk retorik.

De unge muslimer, der ikke har indvandret til Danmark, men som er født og opvokset her, bliver sat i bås, og skal dagligt lægge øre til klassificeringer, der ærlig talt minder om Hitlers klassificeringer af Jøderne i årene før anden verdenskrig.

Ikke mennesker, men anden generations indvandre, perkere eller sågar aber, og nåå jo.. nu også sjakaler.

Ja, faktisk skal man efterhånden lede rigtigt længe før man finder en befolkningsgruppe, der vover at kalde sig selv civiliseret, og så samtidig udviser en så højrøvet og ulækker attitude som den danske!

Resultatet af de højrøvede politikeres intolerance kan vi alle se dagligt nu.

De unge holder sig væk fra det etablerede samfund, og søger tilflugt i gaderne. Gaderne hvor den direkte grimme del af den vestlige kultur gør sig gældende. Den del af den vestlige kultur, der bliver repræsenteret dagligt på MTV og i de amerikanske film, hvor mænd kalder hinanden for ludere, og hvor det hele handler om penge, biler, kvinder, og hvem der kan få kasketten til at balancere så højt på hovedet som muligt, uden at den blæser af, når vinden rører på sig.

Gaderne hvor man er "sej", hvis man enten har skudt nogen eller har stukket nogen ned. Gaden hvor den der har siddet i fængsel er populær (fordi på gaden handler det om at kunne klare sig bedst under selv ekstreme vilkår).

Men hov!? Hvad er nu det!? Det er jo muslimer, vi snakker om!

Muslimer principielt ja, men kun af navn, for der er ikke ret meget Islam tilbage i dem. De tror på Gud (Allah), og de (fleste) spiser ikke svinekød, men så er den hellere ikke længere, så nej, muslimer i ordets bogstavligste forstand, det er de ikke.

De såkaldte "anden generations indvandre" er rendyrkede vesterlændinge. De repræsenterer rendyrket kapitalisme når den ikke tilsløres af socialistiske reformer.

Nej, kære læser, Islam har intet at gøre med deres adfærd og levemåde, tværtimod forkaster Islam deres levemåde.

Jamen.. danske drenge bliver da ikke sådan af at se MTV!

Nej, ikke alle sammen, nogen af dem gør, men fakta er, at danske etniske drenge (når vi nu skal klassificere mennesker) bliver heller ikke mødt med racisme på arbejdspladsen, i skolen og på TV. Og danske drenge bliver ikke klassificeret som andenrangsborgere, der konstant skal høre kritik om, hvorfor de f.eks. ikke vasker sig i bagdelen, når de har været på WC. Og de bliver ikke mødt med den generaliserende og dømmende presse, der stiller spørgsmål ved enhver ung mand, blot fordi han smiler sødt til en lille dreng, som han møder på gaden.

Men hvis det nu var sådan, hvordan tror du så, at etniske danske drenge ville udvikle sig? Er du så naiv og dum, at du tror, at de stadig ville blive de samme?

Når fakta er, at en rigtig stor del af både danske drenge og piger faktisk lider frygteligt under den vestlige kultur, sådan som den er nu, og hvor de ikke oplever racisme, hvad så hvis de så samtidig oplevede det samme som de unge muslimer oplever!? Det er ikke de unge muslimer, der begår selvmord, eller som der tømmer apotekerne for lykkepiller!

Nej, ser du, forudsætningerne for danske drenges fremtid er en helt anden end de drenge, der har en mellemøstlig baggrund, og det er til trods for, at når enten Muhammad eller Ali får taget sig en uddannelse, så klarer de sig markant bedre end de fleste danske børn.

De danske politikere og de danske medier bærer det fulde ansvar for skyderierne, som vi oplever i forbindelse med bandekrigen. Og de bærer det fulde ansvar for den meget grimme udvikling, som det danske samfund har måtte sluge.

Når danske politikere som Pia Kjærsgård og Karen Jespersen så siger, at de er trætte af at høre på, at de unge muslimer bliver gjort til ofre, så vidner det blot om, hvor forfærdeligt lidt disse mennesker i virkeligheden kender til om, hvad der foregår i det land, som de selv sider og lovgiver i.

Men hvad.. de har jo også sikret dem selv, for mens de vedtager den ene stramning efter den anden for landets svageste, så sikre de jo sig selv med høje lønninger og ministerpensioner, pensioner som de vel og mærke kan få udbetalt, når de blot forlader deres ministerposter, og det er så uanset om de så har arbejde ved siden af.

Vågn nu for helvede op Danmark!

Du og jeg har et ansvar, og vi kan ikke længere sidde på vores flade og se passivt til mens politikerne og de danske medier ødelægger vores land indefra.

Mens vi dagligt skal høre på deres bræk, så ser det helt anderledes ud i lande som f.eks. Canada, hvor muslimerne i samfundet er kendt for dagligt at bidrage meget positivt til udviklingen. Og selvom Canada også deltager i løgnerkrigen i Irak, så er landet ikke spækket med racistisk propaganda i medierne.

Det er jo ikke amerikanske forhold du ønsker i Danmark, eller er det!?

Skylden skal placeres rette sted, og det er ikke hos de unge, men derimod de folkevalgte. De folkevalgte manipulerer den danske befolkning.

Lene Espersen siger, at vi skal værne om de danske værdier. Hvad f..... er det for danske værdier hun taler om!?

Afstanden imellem rig og fattig bliver større og større, og nedskæringerne på det offentlige har medført privatiseringer med store konsekvenser som resultat. Forleden dag måtte en lille pige på kun 6 år vente i 6 timer med åbent kæbebrud, før hun kunne komme ind på skadestuen, men alligevel skal politikerne hele tiden have mere i løn til dem selv.

Hvilke danske værdier er det, så vi skal værne om? Er det disse værdier:

  • Retten til at prostituere sig selv?
  • Retten til at have sex med dyr?
  • Retten til at mishandle mere end 300.000 dyr årligt, herunder katte, hunde, får, heste og andre, i medicinalindustriens tjeneste?
  • Retten til at have immunitet som politiker, så man er hævet over loven?
  • Retten til ministerpension selvom man ikke er en skid bedre end alle andre?
  • Retten til at ytre sig grimt og krænkende om andre menneskers religion?
  • Retten til xxx (indsæt selv, der er nok lort at vælge imellem)

Nej, faktisk forholder det sig sådan, at hvis Danmark tog imod flere islamiske værdier, så ville samfundet blive bedre - det vidner 1.400 års historie om, du skal bare finde de rette bøger at læse i.

Sig fra, boykot medierne og undersøg selv realiteten!