Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Sådan vil Hizb ut-Tahrir stoppe krisen

Source:Business.dk
Author:Steen A. Jørgenssen
Date:25/09-2009

Afskaf renter og brug guld som møntfod. Sådan lyder et par af forslagene fra den islamiske organisation Hizb ut-Tahrir.

Lånemarkedet og bankindustrier truer vores økonomi. Derfor vil den islamiske organisation Hizb ut-Tahrir have forbudt renter - ligesom islam prædiker det.

En kommende Khilafah-stat må dog gerne yde rentefrie lån til forretningsfolk, landmænd eller andre som måtte have brug for økonomisk støtte. Dermed vil staten motivere iværksættere og fremme investeringslysten.Desuden skal guld benyttes som møntfod:

”Islam garanterer et stabilt valutasystem, idet møntfoden i Islam erbaseret på guld og sølv. Pengesedlerne vil således have en fast og reel værdi, hvilket afværger inflation og valutakriser. Islams guld- og sølvmøntfod kan ligeledes eliminere dollarens fatale dominans over verdensøkonomien,” skriver Hizb ut-Tahrir i en pressemeddelelse, der indledes:

”I Allahs navn, Den Nådige, Den Barmhjertige.”

Afholder konference

Hizb ut-Tahrirs målsætning er at rense den islamiske verden for uislamisk - hovedsaglig vestlig - indflydelse og at skabe en islamisk Khilafah-stat. I næste uge afholder organisationen konference om økonomisk stabilitet. Formålet er, at sætte fokus på de love, i Islams økonomisystem, der eliminerer årsagerne bag de gentagende økonomiske og finanskriser som kapitalismen bevirker.

Eksempelvis forbudet mod handel med finansprodukter, der ikke repræsenterer en reel værdi. Altså i form af varer, ejendom eller lignende. Forbudet sikrer at der ikke opstår finansmarkeder, der "skaber økonomiske bobler, hvis brister medfører fatale konsekvenser økonomisk såvel menneskeligt."

Når Hizb ut-Tahrir vælger at en sådan konference skyldes det, at Islams økonomisystemer er ukendte for mange – også muslimer – fordi, religionen som samfundssystem har været fraværende siden nedlæggelsen af Khilafah-staten.

”Dertil har vestlige eksperter og medier forsætligt forsømt at give de vestlige borgere et indblik i de islamiske systemer. Det er derfor begribeligt at verdens befolkning forbliver fanget mellem socialismens planøkonomi og kapitalismens markedsøkonomi, som begge har medført en verden mærket af økonomiske lidelser,” skriver Hizb ut-Tahrir i en pressemeddelelse.

Konferencen finder sted i Nørrebro Hallen søndag d. 27. september.