Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Fokus fjernes fra løgnerkrigen, imens er mere end en million civile blevet dræbt

Author:KNL
Date:21/02-2008

Den amerikanske forsker John Tirman kritiserer, at Vestens store medier - i særlig grad medierne i USA - ikke beskæftiger sig seriøst med antallet af civile ofre for krigen og besættelsen af Irak, skriver Arbejderen.

Spørgsmålet om krigens exceptionelle menneskelige omkostninger ser ud til at være en alt for varm kartoffel, skriver Tirman på sin hjemmeside.

De vestlige medier medierne baserer deres tal for civile dræbte på Iraq Body Count, som har meget lavere tal. Den britiske organisation, som står bag Iraq Body Count baserer sin opgørelse oplysninger indsamlet i engelsksproget aviser, påpeger John Tirman. Iraq Body Count beretter at antallet af civile dræbte ligger mellem 81.000 og 89.000.

I august 2007 blev en ny undersøgelse offentliggjort. Den var udført af det private britiske Opinion Business Research, som konkluderede at antallet af civile ofre i Irak er over en million.

De store medier stort set har undladt at beskæftige sig med undersøgelsens resultat, endsige forholde sig til tallene og de store forskelle, kritiserer John Tirman.