Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Lømmelpakke bruges til, at smide udlændinge ud af Danmark

Source:infowars.dk
Date:26/11-2009

Står det til regeringen og Dansk Folkeparti vil den såkaldte lømmelpakke, som forventes vedtaget torsdag, senere på året blive fulgt op af en markant øget mulighed for at udvise personer uden dansk statsborgerskab - ligegyldigt hvor længe de har boet i landet.

Det fremgår af Udlændingeaftalen, der blev indgået af Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti under finanslovforhandlingerne 6. november, skriver dagbladet Information.


Uropakken skærper straffen for hærværk og for at lægge hindringer i vejen for politiets eller brandvæsnets arbejde.


Venstre: Gæster skal opgøre sig ordentligt


Straffen skal ifølge lovforslaget være ubetinget fængsel allerede i førstegangstilfælde. Det gør det muligt at udvise, og det er ifølge Venstres udlændingeordfører Karsten Lauritzen et vigtigt signal:


»Når man er gæst i et land, har man en forpligtelse til at opføre sig ordentligt. Det at lægge politiet hindringer i vejen er meget alvorligt«, siger han.


Men specielt forholdet til Den Europæiske Menneskerettighedskonvention kan ifølge flere jurister føre til problemer i konkrete sager.


»Hvis en person, der er født og opvokset i Danmark, bliver udvist på grund af fyrre dages fængsel, så vil Danmark tabe sagen ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol«, siger jurist i Amnesty International, Claus Juul, til Information.

ritzau