Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Antiislamisk film offentliggjort på Internettet

Date:27/03-2008

Det anspændte forhold mellem højreorienterede kræfter i Vesten og den muslimske verden er blevet endnu varmere efter offentliggørelsen af hollænderens Geert Wilders antiislamiske film.

Den stærkt højreorienterede hollandske politiker Geert Wilders offentliggjorde torsdag den 27. marts sin antiislamiske film Fitna på Internettet. Valget af Internettet skyldes, at ingen tv-stationer indtil videre har villet vise den omstridte film.

Filmen udnytter sine i alt 15 minutters spilletid til at udpensle den følgende pointe:

Ekstremistiske islamiske grupper misfortolker og misbruger ikke islams ord og budskab, som det foreligger i Koranen, muslimernes hellige bog. Det onde er islam iboende. Islam kan sammenlignes med nazismen, og ganske som denne truede hele verden i 1930’erne og 1940’erne, truer islam hele verden i dag.

Islam er en facistisk, aggressiv og ekspansionistisk ideologi, der stræber efter at etablere en verdensomspændende undertrykkelse.

Kun krig er mulig

Selvom filmen ikke siger det direkte, er den opfordring, der konstrueres igennem parallellen til nazismen, denne: Den vestlige verden må indlede en global kamp mod islam. Det er islam eller vesten, frihed eller undertrykkelse, dem eller os. Ingen dialog, ingen forsoning, ingen forhandling er mulig. Vestens eneste mulighed er det endelige opgør, den totale antislamiske krig.

Igennem filmen vises klip af forkullede lig og ofrer efter terrorangrebene mod New York, Madrid og London. Der vises ikke billeder af civile ofrer efter amerikanske, israelske eller danske angreb og bombardamenter af byer på Vestbredden, i Irak og i Afghanistan.

Det faktum at 89% af den amerikanske befolkning selv mener, at terrorangrebene mod New York i virkeligheden blev udført af den amerikanske regering, fremgår heller ikke af filmen.

Det fremgår heller ikke af filmen, at den islamiske verden blev besat i 1924, og at den efterfølgende indtil idag har været underlagt forskellige pro-vestlige diktatorer og agenter.

Og det fremgår heller ikke af filmen, at samtlige vestlige lande, herunder USA, Storbritanien, Danmark og andre, alle støtter terrorstaten Israel og dens besættelse af den muslimske befolkning i Palæstina. Det fremgår heller ikke at den israelske hær hver eneste dag dræber civile herunder både kvinder og børn. Ej heller fremgår det, at muslimerne skal tvinges til at acceptere Israel.

Det fremgår heller ikke af filmen, at amerikanske tropper i 2004 brugte kemiske våben imod den muslimske civil befolking i Irak under besættelsen af Falluja.