Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Mere latterlig løgn fra Bush

Source:arbejderen.dk
Date:13/04-2008

Originaltitel: Göbbels overmand i Det Hvide Hus

Ikke nok med at Bush påstår, at terrortruslen udspringer fra al-Qaeda og Iran. Han påstår også, at de to parter er hovedmodstandere i Irak.

Göbbels ville blive grøn af misundelse. Hans overmand i løgn og manipulation har fortiden ophold i Det Hvide Hus og betegnes - desværre med rette - som verdens mest magtfulde mand. Han betragter Danmarks statsminister som sin nære ven, og hvad værre er Anders Fogh Rasmussen betragter Bush på samme måde.

I sin tale torsdag om USA`s krigsførelse i Irak nævnte præsident Bush al-Qaeda 12 gange og Iran 11 gange. Det er mere end en gang i minuttet. Ikke nok med at Bush påstår, at den såkaldte terrortrussel udspringer fra al-Qaeda og fra Iran. Han påstår også, at de to parter er hovedmodstandere i Irak.

Det er så rablende vanvittigt, at det er lige til den lukkede afdeling på Sankt Hans.

I den mest grundige rapport USA selv har lavet om situationen i Irak anslår man, at al-Qaeda havde cirka 1000 kæmpere i Irak. For tiden har USA altså godt 150 soldater i Irak for hvert al-Qaeda medlem.

- Amerikanske specialstyrker gennemfører hver nat flere operationer for at fange eller dræbe al-Qaeda ledere i Irak, sagde George W. Bush.

Alle Pentagons egne rapporter om Irak konstaterer imidlertid, at modstandskampen i Irak føres af irakere og hovedsagelig er vendt mod de udenlanske tropper. Alle seriøse rapporter beskriver konflikten som en besættelse og en national modstandskamp.

Men USA skal brug et andet billede, og så tegner Bush det blot, og regner med at gentagelsen af løgnene får folk til at tro på dem.

En af de løgne, som vi skal tro, er at Iran er en aggressiv stat. Det er der intet belæg for. Iran har aldrig indledt et angreb mod et andet land. Og anklagerne mod Iran kommer fra USA, hvis ulovlige aggressioner mod andre lande opgøres til omkring 50 siden afslutningen af Anden Verdenskrig.

Det er det land, som kalder sig det fornemmeste demokrati i verden og global forsvarer af menneskerettighederne. Virkeligheden er, at der næppe er noget land i verden, som er ansvarlig for så grove forbrydelser mod menneskeheden som USA i disse år... og det amerikanske valgsystem er helt korrekt betegnet som 'det bedste demokrati, der kan købes for penge'. For to år siden vandt Demokraterne flertal i Kongressen på løfter om at gå imod krigen i Irak. Siden da har de forrådt vælgerne og Bush håner Demokraterne.

I talen sagde han, at general David Petraeus i Irak får de penge, de soldater og 'al den tid han behøver'.

Den nye krigsbevilling, som Bush har ansøgt Kongressen, om lyder på 108 milliarder dollars, og hvis Kongressens flertal skulle finde på af skære i beløbet 'nedlægger jeg veto', lød det fra præsidenten.