Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Organiseret pædofili i den katolske kirke

Date:15/04-2008

Har du set Horisonts udsendelse om katolske præster talrige seksuelle overgreb mod børn? Ellers kan du se udsendelsen her: http://www.dr.dk/DR1/horisont/2006/10/09112924.htm

Det viser sig, at det er meget mere end almindeligt med forekomsten af homopædofile præster i den katolske kirke. Ifølge udsendelsen drejer det sig om 10.000 præster, der er blevet afsløret gennem de seneste år.

Den katolske kirke har dækket systematisk over disse præster.

Den katolske kirkes reaktioner på overgrebene har været centralt koordineret. Siden 60´erne har der eksisteret et hemmeligt dekret, "Crimen sollicitationis", der bla. beskriver, hvordan den katolske kirke skulle lave damage control, når en pædofil katolsk præst blev opdaget.

Når et misbrug kom til kirkens kendskab, skulle man dække over gerningsmanden. Ofret blev pålagt tavshed under trusler om udstødelse fra kirken. Ofrene fik simpelthen et religiøst påbud om aldrig at tale om overgrebet igen.

For de pædofile præster havde overgrebene ingen konsekvens. De blev flyttet fra gerningssted til gerningssted med kirkens velsignelse; fra kirke til kirke, fra kostskole til kostskole, et rigtig udmærket liv for en pædofil. Omgivet af en hel kirke fuld af gode, pædofil venner.

Se programmet!