Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Hvor er Jeres menneskerettigheder nu henne?

Nyhedsbereauet RFE/RL har her til aften (19/12-2008) meddelt omverdenen - omend denne ikke lyttede - at de usbekiske myndigheder havde anholdt, tortureret og seksuelt krænket 28 kvinder, der var mistænkt for at tilhøre det politiske parti Hizb ut-Tahrir.

Myndighederne - for at øge ydmygelsen - filmede hele seancen, hvorefter de truede kvinderne med fortsat at krænke dem seksuelt foran kameraet, hvis ikke de gav dem de indrømmelser (om medlemskab af Hizb ut-Tahrir, m.m.) som de ønskede.

Usbekistans regime, med forbryderen Karimov i spidsen, er kendt for regelmæssigt at torturere sine politiske modstandere. At smitte politiske fanger med alt fra tuberkulose til HIV. At jage nåle igennem neglene på dem. Seksuelt krænke dem på det groveste, til tider med glasflasker og lign. At bogstavelig talt koge dem ihjel. Og nu dette.

Usbekistan er et af de forhørsteder som USA er kendt for at flyve "usamarbejdsvillige" fanger til. Amerikanerne har ligeledes brugt Usbekistan til at angribe Afghanistan og har længe helt åbent haft udmærkede relationer til regimet.

På det seneste har flere EU-lande, anført af Frankrig og Tyskland, advokeret for at udbedre forholdet mellem EU og Usbekistan. Dette er, i lyset af de uhyrligheder som så ofte begås af Karimovs regime, endnu et eksempel på Vestens hykleriske forhold til de såkaldte “menneskerettigheder” og “friheder” som den proklamerer hver gang det er i dens interesse, men som den ellers vender det døve øre til. Vesten har i over et århundrede opbakket de mest uhyggelige og brutale regimer i den islamiske verden.

Disse regimer har forbudt enhver tanke, enhver meningsudveksling, enhver opposition, enhver dissident eller kritisk tale. Alt kontrolleres, og alle afvigelser straffes brutalt. Også undrer Vesten sig efterfølgende over, hvorfor de selv samme landes tilstand præges af stilstand. Hvorfor landene præges af så megen undertrykkelse. Hvorfor befolkningerne i disse lande nærer så stort et had til Vesten. For Vesten begyndte historien åbenbart brat den 11. September 2001.

Nu venter 28 kvinder i de mørke usbekiske fængselsceller på hvad der skal ske. Afventer de yderligere krænkelser som regimet har truet dem med.