Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Hykleriet i de vestlige regeringer er til at få kvalme over

Author:Naim al-Gharib
Date:04/01-2009

I lyset af de seneste dages forfærdelige overgreb på civile mennesker i Palæstina, er det nu blevet tydeligt for enhver borger både i Danmark og andre vestlige lande, at de vestlige regeringer uforbeholdent støtter zioniststaten kaldet Israel.

Støtten til Israel foregår på en sådan måde, at man ikke kan undgå at få kvalme, når man hører personer som Per Stig Møller udtale, at "Der er behov for, at hele det internationale samfund siger til begge parter, at nu må det her holde op."

Mens Per Stig Møller støtter besættelsesmagten, og siger, at nu må det her holde op, så modtager Modkraft.dk denne her besked fra Gaza:

"De bombede det centrale grøntsagsmarked i Gaza by for to timer siden. 80 skadede, 20 dræbte, alle kom her til Shifa hospitalet. Vi vader i død, blod og amputater. Masser af børn. Gravide kvinder. Jeg har aldrig oplevet noget så frygteligt. Nu hører vi tanks. Fortæl videre, send videre, råb det videre. Gør noget! Gør mere!"

Sådan lyder det i en sms-kæde, som Modkraft.dk har modtaget fra Gaza tidligt søndag aften. Afsenderen er Mads Gilbert, en norsk narkoselæge, der netop nu opholder sig i den belejrede enklave, hvor han arbejder i døgndrift på områdets største hospital.

Pludselig er viljen til opretholdelse af menneskerettighederne væk. Pludselig er vestens hellige værdier ikke hellige længere, og det er tydeligt for enhver, at man kun snakker om disse værdier, når man har en økonomisk, strategisk eller politisk interesse i deres opretholdelse.

Muslimerne i Palæstina bliver bogstavelig talt udsat for åben massakre, og ordet terrorisme er ikke blevet brugt en eneste gang om zioniststaten Israel.

Staten der kaldes Israel, er en illegitim besættelsesmagt, der igennem de sidste 60 år har ført en af de voldsomste og mest brutale overgreb imod civile mennesker menneskeheden har kendt til. På trods af det giver både den danske regering, og andre vestlige regeringer deres uforbeholdne støtte til zionisterne.

Den danske befolkning er støtter ikke Israel

Hvis man tager sagen op på gaden, er det imidlertid tydeligt, at zioniststaten ikke finder nogen støtte i blandt flertallet af den danske befolkning.

Flertallet i befolkningen har fået nok af overgrebene, og mange mennesker har deltaget i demonstrationer imod zioniststatens tilstedeværelse.

Et flertal i den vestlige befolkning har siden den 11 september 2001 også fået øjnene op for det tydelige hykleri, som der foregår i de vestlige regeringer.

Muslimske regenter er forrædere

Besættelsen af Palæstina viser, hvordan muslimerne hidtil har brugt kræfter på løsninger, der forbliver uden resultater.

Regenternes forræderi i den islamiske verden, og deres samarbejde med muslimernes fjender viser også, at mad, nødhjælp og sympati aldrig vil være løsningen på den usikkerhed og på de overgreb som muslimerne i Gaza oplever.

Journalisten Robert Fisk skriver i den britiske avis The Independent den 1. januar 2009: "Der var engang hvor vi bekymrede os om de arabiske masser og deres reaktion til de konstante blodbade i Mellemøsten. Kunne Anwar Sadat modstå sit folks vrede? Kan Mubarrak? Svaret er selvfølgelig at egypterne, kuwaiterne, jordanerne vil få lov til at råbe i deres hovedstæders gader, men de vil blive tiet ved hjælp af de tier af tusinder af hemmelige politifolk og regerings(loyale) militsfolk som tjener prinserne og kongerne."

Robert Fisks observation er en central pointe i forbindelse med det, som foregår i Gaza. Lidt råben og skrigen har aldrig kostet regenterne noget, tværtimod.

Realiteten i Gaza nu

Tusindvis af israelske tropper har trukket ind i Gaza-striben i løbet af natten med kampvogne og helikoptere, ledsaget af missilangreb fra både vand og land.

Via luftangreb er store dele af civil befolkningen blevet tæppebombet.

Over 1.5 millioner mennesker mangler både mad, drikke og medicin. Derudover er der store problemer med elektricitet og andre basale fornødenheder.

Vidner i den østlige del af Gaza beretter om, at Israelske soldater går fra hus til hus og udfører massakre. Israelske soldater har også taget position på hustage, og skyder ned imod enhver, der bevæger sig ud.