Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Den Europæiske befolkning er ikke enig med den førte politik

Author:Naim al-Gharib
Date:04/01-2009

Over alt i Europa har der været demonstrationer imod zioniststatens seneste overgreb imod den Palæstinensiske befolkning, men demonstrationerne har ikke kun handlet om Palæstina.

I Danmark og flere andre steder har der været udtrykt stor vrede for den hykleriske politik, der generelt bliver ført i vesten.

I lørdags blev der bl.a. holdt en demonstration på Christiansborg Slotsplads, hvor budskabet lød: "Danmark er de senere år blevet et land, hvor den politiske uanstændighed bliver større og større. Vi har med ’tålt-ophold-sagen’ - nået smertegrænsen."

Og det er ikke kun i Danmark, at dele af befolkningen har fået nok. Også andre steder rundt omkring i Europa har store dele af befolkningen udtrykt vrede.

"Det er jo skandaløst! Vi bliver konstant bombarderet med budskaber om menneskerettigheder og konventioner, men samtidig skal vi sidde og se på, at man passivt accepterer Israels massebombning af en befolkning, der i forevejen lider stor nød, og som der er i forevejen lever under helt uacceptable forhold. Politikerne har bevist, at de ikke selv tror på de værdier, som de kalder til." siger Martin Sønderborg.

"Der er mange, der har fået nok! Vi er blevet dobbeltmoralske i den vestelige verden. Vi har en krig imod terror, men udfører selv terror hver eneste dag. Løgner-krigen imod Irak og Afghanistan, overgreb imod civilbefolkningen i Tjetjenien, og Israelsk besættelse af Palæstina. Nu er det nok!", siger han.

Det er næsten dagligt, at man oplever, at de vestlige værdier krænkes på det grusomste af de selv samme mennesker, der råber højt op om dem, når en eller anden militær eller økonomisk interesse er i risiko.

Flere og flere har også fået indset, at medie verden ikke er den objektive budbringer, som den udgiver sig for at være.