Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Dansk Folkeparti tør ikke møde Hizb ut-Tahrir til åben debat

Source:Ekstra Bladet
Date:22/09-2010

Dansk Folkeparti vil under ingen omstændigheder deltage i et møde med det politisk islamiske parti Hizb ut-Tahrir. Det skal isoleres. Men samtidig kritiserer Dansk Folkeparti voldsomt, at meningsfællerne Sverigedemokraterna bliver holdt langt uden for døren af alle de øvrige partier i den nyvalgte svenske Riksdag

Hizb ut-Tahrir fortjener kun at blive ignoreret, da partiet opfordrer til vold mener Peter Skaarup, integrationsordfører i Dansk Folkeparti.

- Man skal lytte til politiske partier, som opstiller til valg og arbejder på parlamentarisk grundlag, hvis man kan finde en fælles platform. Så snart, der er tale om organisationer, der opfordrer til vold, så skal piben have en anden lyd. Man skal ikke samarbejde med dem eller lytte til dem, siger Peter Skaarup, integrationsordfører.

Derfor siger Dansk Folkeparti nej til en invitation fra Hizb-ut-Tahrir, som har indbudt en stribe politikere til konference i Bella Center i København den 3. oktober om 'Muslimernes rolle i Vesten'.

Skaarup tror ikke, det kan betale sig at forsøge at overtale Hizb ut-Tahrir til at fravige vold.

Skaarup bruger en tom undskyldning om vold til at undgå at møde Hizb ut-Tahrir i en almindelig åben og fredelig debat.

Det er et velkendt faktum at Hizb ut-Tahrir siden stiftelsen i 50'erne altid har været stærke modstandere af vold, og at det er i direkte modstrid til deres arbejdsmetode. Det er netop partiets modstand til vold, der har gjort, at de i flere dele af den islamiske verden bliver kaldt for en "kaffeklub".

Det er en faliterklæring fra Dansk Folkeparti. (Realiteten).