Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Den årlige konference for Hizb ut-Tahrir Skandinavien 2010 var en megasucces

Source:hizb-ut-tahrir.dk
Date:09/10-2010

Trods modstanden fra opportunistiske politikere gennemførte Hizb ut-Tahrir - Skandinavien søndag d. 3. oktober sin årlige konference med overvældende succes. Det store fremmøde vidnede om en stor interesse for konferencens tema, nemlig ”Muslimernes rolle i Vesten”. Omkring 1500 mennesker fra bl.a. Danmark, Sverige, Holland, og Storbritannien gæstede konferencen. Dertil blev konferencen overværet af flere hundreder via live transmission på internettet, og de bidrog med kommentarer og spørgsmål fra lande som Mauritius, Libanon, Sudan og andre.

Og trods de populistiske politikeres opfordring til at boykotte konferencen, bevidnede vi et overvældende fremmøde af ikke-muslimske vestlige borgere, som berigede konferencen med deres spørgsmål og kommentarer. Gennem deres tilstedeværelse bekræftede disse gæster, at de hadefulde politikere fejlede i at eliminere muligheden for at indlede en saglig debat om Islam.

Dermed var konferencen et praktisk eksempel på dets budskab om at indlede et produktivt og proaktivt forhold med vestens borgere, for at opklare islam og introducere det islamiske syn på aktuelle emner. I den anledning ønsker vi at viderebringe en glædelig nyhed: I slutningen af konferencen overværede deltagerne styrken af det islamiske kald, idet en af gæsterne valgte at omfavne Islam og erklære Islams trosbekendelse på stedet. Og vi beder Allah (swt) om at styrke hans og enhver muslims overbevisning, samt gøre os alle til lydige tjenere for Islam.

Endelig så har vi først og fremmest Allah at takke for den overvældende succes, og dernæst de muslimer der overvældede os med deres varme støtte, og sidst men slet ikke mindst de vestlige ikke-muslimske borgere, som trodsede hadets agitatorer blandt politikerne ved at tage del i denne konference.

Chadi Freigeh
Medierepræsentant for Hizb ut-Tahrir – Skandinavien