Realiteten
This website has mixed content in both Danish and English

Menu

Home
False flag
Islam
Health
History
The world
Society
Links
About
Contact

Flere børn dræbt i Gaza

Source:Berlingske Tidende
Author:Signe Bjerre
Date:06/01-2009

Mindst 20 palæstinensiske børn i dag er blevet dræbt af et israelsk luftangreb, oplyser hospitalskilder i Gaza. Ifølge den israelske hær var angrebet rettet mod Hamas’ paramilitære styrker, skriver BBC.

En talsmand fra FN har desuden meddelt, at fem palæstinensere er blevet dræbt i forbindelse med to andre israelsk luftangreb.

To af de dræbte mistede livet, da en granat ramte en skole i Khan Yunis, og tre blev dræbt i et luftangreb mod en skole i flygtningelejren Shati i Gaza by.

Hundredvis af palæstinensere havde søgt tilflugt på skolen efter at være flygtet fra de heftige kampe mellem israelske soldater og Hamas-oprørere i den nordlige del af Gaza.

Begge de ramte skoler drives af UNRWA, som er FN-organisationen for palæstinensiske flygtninge.

Hamas har ramt den israelske by Gedera

Ifølge Los Angeles Times er de israelske bombardementer i Gaza blevet intensiveret i løbet af det seneste døgn. Men Hamas svarer stadig igen med raketangreb.

Blandt andet affyrede militante palæstinensere i dag en raket, der for første gang ramte den sydlige israelske by Gedera, der ligger mere end 40 kilometer fra den nordligste del af Gaza.

Angrebet sårede et spædbarn på tre måneder, oplyser lokale indbyggere. Det er 3. dagen af Israels landoperation i Gaza, som den israelske hær indledte lørdag aften efter en uges luftbombardementer.

I Washington har amerikanske diplomater forsøgt at udforme en løsning på konflikten. Men Israel insisterer på mere tid til at presse Hamas, og hævder, at invasionen af Gaza kan tage både dage og uger.

Mindst 541 palæstinensere er indtil videre blevet dræbt under Israels ti dage lange offensiv. Søndag blev den første israelske soldat dræbt i Gaza. Og mandag kom Israel ved et uheld til at dræbe tre af deres egne soldater.